Neiertătorul Cătălin Zmărăndescu a lovit imediat după finalul Survivor România 2022: „Le-a dat clasă”

Giosanu Catinca / 02.06.2022, 07:33
Neiertătorul Cătălin Zmărăndescu a lovit imediat după finalul Survivor România 2022: „Le-a dat clasă”

Cătălin Zmărăndescu a lansat un atac virulent la adresa foștilor concurenți de la Survivor, după ce Elena Chiriac a pierdut marea finală. Fostul bodyguard al lui Gigi Becali nu este de acord cu cei care au atacat-o pe tânăra care a studiat actoria la Londra.

”Elena Chiriac le-a dat clasă multora”

Fostul boxer profesionist spune că a cunoscut-o îndejuns de tare pe Elena Chiriac și că aceasta este suficient de matură să controleze lucrurile importante.

Un copil de 19 ani, imatur, cum au spus unii, le-a dat clasă multora. A ajuns în această finală… Nu cred că exista finală mai potrivită. Nu am de ce să mă supăr. Asta e finala pe care eu am visat-o, mi-am dorit-o… S-a întâmplat. Ea are 20 de ani în momentul ăsta, are toată viața înainte și poate să facă multe lucruri frumoase.”, a spus Cătălin Zmărăndescu despre Elena Chiriac, conform survivor.protv.ro.

Finala Survivor România 2022 a fost câștigată de Alex Delea. Confruntarea dintre cei doi a avut loc, seara trecută, la Pro TV.

Alex Delea și Elena Chiriac au luptat până la ultima suflare, iar Delea a reușit să câștige marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

”Am luptat foarte mult până aici”

Ionuț Popa a fost eliminat înainte de voturile finale. El și-ar fi dorit să câștige competiția din Republica Dominica pentru a-i putea oferi fiului său un viitor mai bun.

Vreau să fac o mică paranteză. Îmi doresc foarte mult să câștig Survivor România, pentru că am luptat foarte mult până aici.

Anul trecut, pe 1 septembrie, am avut un accident de motor și am fost ars, am scăpat bine, am avut doar un umăr dislocat și niște arsuri pe picior. Iar, după ce mi-am revenit și am putut ieși afară, l-am luat pe băiețelul meu, David, și am mers într-un parc din București.

Îmi aduc aminte că, la un moment dat, văzuse o gheretă de înghețată și a vrut să îi cumpăr o înghețată și, din păcate, la momentul acela am stat foarte prost financiar. Și mi-am promis de atunci că voi face tot posibilul să fie bine. I-aș putea oferi o educație și un viitor mai bun.”, a spus Ionuț Popa, înainte de marea finală.

Cum a reacționat Elena Chiriac, după ce a pierdut finala Survivor

Elena Chiriac a avut de spus numai lucruri pozitive despre câștigătorul Survivor România 2022.

M-am dorit atât de mult să câștig și se pare că e încă un locul doi pentru mine. Dar vă spun din toată inima că dintre toți oamenii pe care i-am cunoscut aici, a câștigat cel mai potrivit om. Vă spun din tot sufletul meu.”, a subliniat Elena Chiriac.

În 2020, Elena Chiriac a ajuns în finala ”Ferma Vedetelor”, alături de Augustin Viziru.  Actorul a plecat acasă cu trofeul cel mare și cei 50.000 de euro, însă cei doi au rămas în relații bune.