Neli și Mircea Lucescu, într-o ipostază neobișnuită! Ce au făcut cei doi în această vară, cât s-au aflat în România

Cornel Pîrșcoveanu 24.08.2021, 19:13

Neli și Mircea Lucescu au fot surprinși alături de o persoană dragă în vacanța de vară. Ce obișnuiesc să facă cei doi soți atunci când se află în România. Imagini rare cu soția antrenorului de la Dinamo Kiev.

Mircea Lucescu a primit restricții din partea medicilor

„Il Luce” (76 de ani) a avut un sac de lichid în zona coccisului. Lucrurile s-ar fi putut complica dacă nu se intervenea cât mai repede, Mircea Lucescu riscând să sufere o infecție. Medicii au decis să-l opereze de urgentă, intervenția chirurgicală a durat doar 8 minute și s-a încheiat cu succes, potrivit sport.ua.

Între timp, el a primit acceptul medicilor pentru a reveni pe banca tehnică la meciurile lui Dinamo Kiev. Totuși, stă doar în zona VIP a meciurilor. Cu antrenorul Mircea Lucescu în tribune, Dinamo Kiev s-a impus în etapa a cincea din campionatul Ucrainei, trecând de Desna cu 4-0. Odată cu această victorie, formația antrenată de Mircea Lucescu a revenit pe primul loc în campionatul de fotbal al Ucrainei.

Sunt restricţii din partea doctorilor. Nu pot reveni pe bancă încă, dar sunt alături de jucători. Încercăm să menţinem nivelul care ne aduce rezultate.”, a mai spus Mircea Lucescu, potrivit aceleiași surse.

Cum își petrec Neli și Mircea Lucescu vacanțele în România

Neli și Mircea Lucescu sunt căsătoriți de peste 50 de ani și au reușit să-și clădească o relație și o familie foarte frumoasă. Cu toate că se află de foarte mulți ani departe de România, antrenorul celor de la Dinamo Kiev nu ratează nicio ocazie pentru a reveni pe meleagurile natale.

Vara aceasta, soții Lucescu au fost surprinși în Capitală în timp ce se aflau în mașină, gata de o plimbare. Dacă prezența șoferului nu a fost una nouă, acesta fiind un om de încredere al familiei, în spate s-a aflat cineva care a atras atenția. Este vorba despre Zoe, fiica lui Matei Lucescu.

Mai exact, Neli și Mircea Lucescu și-au luat foarte în serios rolul de străbunici și au scos-o pe cea mică la plimbare. După ce șoferul s-a asigurat că scaunul micuței de doi ani este foarte bine așezat, soția lui „Il Luce” a început să o hrănească, semn că urma o călătorie mai lungă.

Mircea Lucescu s-a așezat în dreapta șoferului și s-a delectat cu un ziar din Italia. Printre micile pauze de la citit se uita pe telefon, probabil la mesajele primite. Atunci când au ajuns în benzinărie, bărbații au coborât din SUV. „Il Luce” a purtat o discuție cu Neli, probabil pentru a se asigura dacă mai are nevoie de ceva, potrivit evez.