Neluțu Varga a evitat să se vadă cu jucătorii CFR-ului înainte de meciul cu Pyunik Erevan. Care este motivul deciziei surprinzătoare

Olteanu Ștefan 13.07.2022, 20:30
Neluțu Varga a evitat să se vadă cu jucătorii CFR-ului înainte de meciul cu Pyunik Erevan. Care este motivul deciziei surprinzătoare

Neluțu Varga a oferit o scurtă reacție înainte de meciul decisiv cu Pyunik Erevan și a dezvăluit motivul pentru care a evitat să se vadă cu jucătorii CFR-ului în ultimele zile. Finanțatorul campioanei este în continuare supărat după rezultatele dezamăgitoare din startul noului sezon.

„Dacă nu mă duc, înseamnă că sunt supărat. Ei știu!”. Neluțu Varga a evitat să se vadă cu jucătorii CFR-ului înainte de meciul cu Pyunik Erevan

Neluțu Varga are mari emoții înainte de meciul cu Pyunik Erevan, iar pentru a nu adăuga o presiune suplimentară asupra echipei, finanțatorul CFR-ului a evitat să se vadă cu jucătorii în ultimele zile.

Pe de altă parte, Varga spune că în acest mod elevii lui Dan Petrescu se vor motiva și mai tare, deoarece sunt conștienți de faptul că el e supărat.

Patronul campioanei încă nu a reușit să digere primele rezultate din noul sezon. CFR Cluj a smuls doar un egal din meciul tur cu Pyunik, scor 0-0, apoi a pierdut dramatic în Supercupa României, scor 1-2 cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe. Totuși, o calificare în fața echipei armene l-ar mai îndulci pe Neluțu Varga.

Nu am trecut pe la jucători, dar ei se motivează mai bine când nu trec pe la ei. Ei știu că, dacă nu mă duc, înseamnă că sunt supărat.
Eu sunt mulțumit că s-a făcut o pregătire corectă pentru partida de astăzi și vrem să ne calificăm”, a declarat Neluțu Varga cu doar câteva ore înaintea meciului, potrivit Digi Sport.

Partida CFR Cluj – Pyunik Erevan se joacă miercuri seară, de la ora 21:30 și va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe PlaySport.ro. VEZI AICI echipele de start aliniate de cei doi antrenori.

Dan Petrescu nu a putut să doarmă înaintea duelului cu Pyunik

Supărarea lui Neluțu Varga a simțit-o și antrenorul Dan Petrescu. Înaintea returului de miercuri seară, „Bursucul” a transmis că a avut insomnii, din cauza presiunii apăsătoare de pe umerii săi:

Fotbalul e imprevizibil, totul este posibil. Ce a fost nu mai contează. Nu mai contează că am luat campionatul, contează meciul de mâine. Oricum dorm mai greu de când au început meciurile oficiale.

În meciurile amicale, te concentrezi, dar parcă dormi mai liniştit. La oficiale, presiunea e mai mare. Dacă echipa e bine organizată, se apără bine şi bate bine faze fixe, pot să bat pe oricine. În acelaşi timp, cu orice echipă poţi să pierzi. E normal să fie presiunea mare la un astfel de meci”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă.

Dacă va trece de FC Pyunik, CFR Cluj o va întâlni în turul 2 pe Dudelange. Formația din Luxemburg a trecut în primul tur de FK Tirana (Albania), scor 3-1 la general (1-0, 2-1).

Antrenorul Eghishe Melikyan, nervos înaintea returului CFR Cluj – Pyunik Erevan: „Vă respect profesia, dar nu mi-a plăcut!”.