Neluțu Varga i-a dat peste nas lui Dan Șucu: “Dacă nu știe cine sunt, să o întrebe pe soția lui”

Octavian Vasilescu / 25.05.2022, 20:05
Neluțu Varga i-a dat peste nas lui Dan Șucu: “Dacă nu știe cine sunt, să o întrebe pe soția lui”

Noul acționar de la Rapid, Dan Șucu, a fost „înțepat” de patronul campioanei CFR Cluj. Șucu a spus că nu-l cunoaște pe Neluțu Varga, iar șeful din Gruia a reacționat.

Dan Șucu a fost prezentat oficial de Rapid, iar la conferința de presă a spus că nu înțelege modelul de business al campioanei CFR Cluj. Mai mult decât atât, omul care deține compania Mobexpert a spus că nu a auzit niciodată de Neluțu Varga, patronul campioanei CFR Cluj.

Neluțu Varga, replică pentru Dan Șucu

În replică, Varga i-a transmis lui Dan Șucu o replică dură și a implicat-o în discuție pe soția sa, Diana Șucu:

Dacă nu ştie cine este «domnul Varga» îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului (n.r. Diana Șucu) . Am ales mereu Ethan Allen (n.r. firma Dianei Șucu), nu Mobexpert. Poate asta l-a deranjat.

«Domnul Varga» are afaceri în 17 ţări, poate de aceea nu mă cunoaşte domnul Şucu. Probabil dânsul crede că mediul de afaceri este doar în Bulgaria şi România. Nu e frumos să mă subestimeze, eu nu fac aşa ceva.

Nu înseamnă nimic faptul că dânsul nu a auzit de mine. Probabil i s-a urcat la cap, de la «Imperiul Căţeluşilor», crede că este «leu», dar nu este aşa”, a spus Neluțu Varga, pentru Prima Sport.

Ce a spus Dan Șucu despre Neluțu Varga

Dan Șucu a lovit primul. La prima sa conferință de presă din postura de acționar la Rapid, Șucu a vorbit despre campioana CFR Cluj:

Dacă discutăm pe parte organizațională, înțeleg foarte greu modelul de business de la CFR Cluj. Sau aproape deloc. Din punct de vedere economic, nu e ceva de înțeles. Dacă vreți să vorbim în mod direct, pe patronul de acolo nu l-am întâlnit în afaceri, nu cunosc nimic despre dânsul ca om de afaceri.

Sunt de mulți ani în afaceri, dacă ar fi fost proeminent… Poate știți dumneavoastră afacerile. Eu nu-l cunosc. Nu cunosc afacerile dânsului. Nu am auzit de dânsul ca om de afaceri”, a spus Dan Șucu, în fața reporterilor.

CFR Cluj, 5 titluri la rând în Liga 1

Lupta pentru titlu s-a terminat după ce FCSB a remizat cu FC Voluntari, scor 2-2. CFR Cluj a profitat și a învins Universitatea Craiova, scor 2-1.

Trofeul de campioană cucerit acum de CFR Cluj înseamnă titlul cu numărul 5, consecutive, dintr-o serie incredibilă pe care ardelenii au început-o în 2018.

CFR Cluj a cucerit titlul în Liga 1 în opt sezoane: 2008, 2010, 2012, 2018, 2019, 2020, 2021 și 2022.