Nemilosul Marius Șumudică vrea titlul în Liga I și le promite viață grea rivalelor: „E război!”

Marian Cărăvan / 05.06.2021, 22:26
Nemilosul Marius Șumudică vrea titlul în Liga I și le promite viață grea rivalelor: „E război!”

După ce a semnat cu CFR Cluj, Marius Șumudică vrea titlul în Liga I și le promite viață grea rivalelor. Tehnicianul român a revenit în fotbalul autohton și anunță un „război” în prima ligă. Vine al cincilea titlu consecutiv pentru CFR?

Nemilosul Marius Șumudică vrea titlul în Liga I și le promite viață grea rivalelor

Viitorul sezon al Ligii I se anunță destul de palpitant. Revenirea antrenorului-spectacol Marius Șumudică în fotbalul românesc va capta din nou atenția. Deja au început declarațiile războinice ale antrenorului care era la un pas de a semna cu FCSB. De o întreagă telenovelă, cu un rating pe măsură, am avut parte în urmă cu două săptămâni, când Becali făcea anunțul cel mare: „Șumudică e antrenorul lui FCSB”. Au urmat declarații care se băteau cap în cap, dezmințiri, o derulare pe repede înainte a evenimentelor, o „preselecție” la Palat. „Șumudică la FCSB” a creat isterie, dar s-a stins la fel de repede de cum a început. Între timp, Marius Șumudică a semnat cu campioana ultimilor 4 ani, CFR Cluj. Șumi îl înlocuiește pe Edi Iordănescu și deja trece la treabă. Mai întâi aruncă „buzduganul”.

Marius Șumudică vrea titlul în Liga I și le promite viață grea rivalelor. Au început declarațiile războinice. Fost campion cu Astra, în 2016, Șumudică vrea să păstreze titlul în Gruia.

Din prima zi în care am semnat cu CFR a început bătălia. Sperăm ca într-un final să câștigăm noi războiul”, a declarat Marius Șumudică, citat de sport.ro.

Nemilosul Marius Sumudica vrea titlul in Liga I si le promite viata grea rivalelor
Nemilosul Marius Sumudica vrea titlul in Liga I si le promite viata grea rivalelor

După ce l-a trădat pe Becali, Marius Șumudică are datoria să o ducă pe CFR Cluj în Champions League

Unul dintre acționarii CFR-ului, Ștefan Gadola, i-a fixat deja lui Șumudică un obiectiv extrem de îndrăzneț antrenorului, calificarea în grupele UEFA Champions League.

Sper să fie o alegere perfectă, asta deoarece avem obiective foarte mari! Urmează o perioadă plină de emoții și ambiții mari. Eu zic să așteptăm să semneze! Nu mai e mult. Calificarea în grupele Ligii Campionilor chiar e un obiectiv realizabil pentru CFR Cluj. Ambițiile noastre sunt foarte mari, vă subliniez asta”, a spus Ștefan Gadola pentru ProSport.

CFR Cluj va începe cea mai importantă competiție intercluburi din Europa încă din primul tur preliminar. În primele două faze, clujenii vor fi cap de serie și au șanse mari să se dueleze cu adversari accesibili. În schimb însă, începând cu turul 3 preliminar, vor intra în competiție echipe grele, iar campioana nu va mai fi cap de serie. Înainte de a ajunge la CFR Cluj, Marius Șumudică a fost ofertat de granzii Turciei.