Nemții ne văd victime sigure: „Trebuie să câștigăm, indiferent ce jucători vor folosi!”

Marian Cărăvan / 28.03.2021, 12:04
Nemții ne văd victime sigure: „Trebuie să câștigăm, indiferent ce jucători vor folosi!”

Naționala de fotbal a României dispută duminică al doilea meci din campania de calificare la Mondialul din Qatar. Adversara „tricolorilor” va fi Germania, într-un meci programat de la ora 21:45, pe Arena Națională din București. Nemții ne văd victime sigure. Le vom încurca, oare, planurile?

Nemții ne văd victime sigure: „Trebuie să câștigăm, indiferent ce jucători vor folosi!”

Că Germania este favorita Grupei J, o recunoaște toată lumea. Iar adversarii noștri din această seară întăresc ideea că vor pleca cu toate cele trei puncte de pe Arena Națională. Nemții ne văd victime sigure. În avancronica prezentată pe site-ul oficial al Bundesligii, elevii lui Mirel Rădoi sunt „scanați” de adversarii României. Germania nici nu concepe să piardă duminică seara, pe Arena Națională. În articolul menționat se subliniază și distanța mare dintre cele două naționale în clasamentul FIFA.

Germania este mare favorită în partida cu România, indiferent cine va intra pe teren duminică. România este cu 24 de locuri sub Germania în clasamentul FIFA şi a fost la doar 5 minute distanţă de un egal cu Macedonia de Nord, în primul meci din Grupa J”, se scrie pe site-ul bundesliga.com.

Nemții anticipează și tactica pe care o va aborda Mirel Rădoi la meciul de duminică seara.

Alexandru Maxim, fost jucător la Stuttgart şi Mainz, este, probabil, cel mai cunoscut jucător pentru fanii Bundesligii. El şi Hagi ar putea face parte din linia de mijloc, alături de Alexandru Creţu, în condiţiile în care Mirel Rădoi nu-şi va mai asuma atâtea riscuri precum a făcut în meciul cu Macedonia de Nord”, se mai precizează pe site-ul oficial al Bundesligii.

Nemtii ne vad victime sigure. Asteptam replica selectionerului Mirel Radoi
Nemtii ne vad victime sigure. Asteptam replica selectionerului Mirel Radoi

Manuel Neuer, declarație războinică

Germania vine la București decisă să câștige meciul de pe Arena Națională. Sunt edificatoare declarațiile căpitanului Mannschaft, portarul Manuel Neuer, de dinaintea startului campaniei de calificare la Mondial.

Nu mai putem face greşeli. Trebuie să tragem de noi şi aşteptăm cu nerăbdare următoarele trei meciuri şi Campionatul European din acest an. Avem ambiţii mari, vrem să avem cât mai mult succes şi toţi suntem nerăbdători să începem”, a spus Manuel Neuer.

Meciul România – Germania va fi arbitrat de o brigadă din Franța, cu Clément Turpin la centru. Asistenți: Nicolas Danos și Cyril Gringore. Al patrulea oficial: Jérôme Brisard. „Tricolorii” au primit un super pont de la un jucător cu multe meciuri în Bundesliga.

Rezultatele din Grupa J și programul meciurilor din martie

În prima etapă din Grupa J s-au înregistrat rezultatele:

Liechtenstein – Armenia 0-1 (Frommelt 83′-autogol), România – Macedonia de Nord 3-2 (F. Tănase 28′, Mihăilă 50′, Hagi 86′ / Ademi 82′, Trajkovski 83′), Germania – Islanda 3-0 (Goretzka 3′, Havertz 7′, Gündoğan 56′)

Clasament Grupa J

Germania 3 p
România 3 p
Armenia 3p
Macedonia de Nord 0 p
Liechtenstein 0 p
Islanda 0 p.

Ce meciuri mai are de jucat România în luna martie

– 28 martie: România – Germania, ora 21:45 (Arena Națională)
– 31 martie: Armenia – România, ora 19:00.

Meciurile vor fi transmise de PRO TV și contează pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2022, găzduit de Qatar. România se mai află în grupă cu Islanda și Liechtenstein. Doar ocupanta primului loc se va califica direct la turneul final, în timp ce locul secund poate duce la baraj.