Nervi și certuri la U Craiova după egalul cu Astra Giurgiu. Ieșire necontrolată a lui Dan Nistor

Marian Cărăvan 19.01.2021, 10:29
Nervi și certuri la U Craiova după egalul cu Astra Giurgiu. Ieșire necontrolată a lui Dan Nistor

Ape tulburi la Craiova, la început de retur. După 0-0 cu Sepsi, vicecampioana a înregistrat a doua remiză, 0-0 cu Astra. Jucătorii par a fi în relații tensionate cu antrenorul, iar deciziile acestuia le provoacă stări de nervozitate. Dan Nistor nu a fost prea încântat de decizia lui Corneliu Papură de a-l înlocui în minutul 83 al meciului de la Giurgiu. Ieșire necontrolată a lui Dan Nistor.

Nervi și certuri la Craiova. Ieșire necontrolată a lui Dan Nistor

Dan Nistor a început meciul de la Giurgiu ca titular. Spera să bifeze toate minute, dar când de pe margine s-a decis înlocuirea sa, nu a reacționat deloc bine. În minutul 83, Dan Nistor a fost înlocuit cu Mihai Căpățână. O decizie care nu a fost deloc pe placul fotbalistului Craiovei. Ieșire necontrolată a lui Dan Nistor după ce a ieșit de pe teren. Deranjat de decizia antrenorului Corneliu Papură, Dan Nistor s-a dus direct la vestiare. Dar nu înainte de a face un gest de dezaprobare. Nervos, acesta a aruncat o mănușă înspre banca de rezerve.

Totuși, Dan Nistor rămâne cu satisfacția de a fi pasat decisiv la golul lui Cicâldău, din finalul primei reprize. Dan Nistor este din 5 ianuarie 2020 la Universitatea Craiova. Cotat de transfermarkt.com la 1,1 milioane de euro, Nistor mai are contract cu echipa olteană până la data de 30 iunie 2022. În acest sezon, Dan Nistor a bifat 19 meciuri în tricoul Craiovei.

Iesire necontrolata a lui Dan Nistor. Fotbalistul a fost inlocuit in minutul 83 al meciului de la Giurgiu
Iesire necontrolata a lui Dan Nistor. Fotbalistul a fost inlocuit in minutul 83 al meciului de la Giurgiu

Universitatea Craiova, fără victorie în ultimele patru meciuri

Craiova a scos doar o remiză pe terenul Astrei Giurgiu. Este al patrulea meci consecutiv fără victorie pentru Universitatea Craiova. Trei puncte despart formația din Bănie de liderul FCSB, care are un meci mai puțin disputat.

0-2 cu FCSB, 0-0 cu CFR Cluj, 0-0 cu Sepsi și 1-1 cu Astra sunt ultimele patru rezultate înregistrate de echipa antrenată de Corneliu Papură.

Tehnicianul oltenilor a urmărit meciul cu Astra din tribună, întrucât și-a ispășit a doua etapă de suspendare.

Universitatea Craiova este în continuare pe podium, pe locul 3, cu 34 de puncte. Tot atâtea puncte are și ocupanta poziției secunde, CFR Cluj. Liderul FCSB are 37 de puncte și un meci mai puțin disputat. FCSB joacă în această seară, de la ora 20:00, pe terenul celor de la Viitorul. Craiova și Viitorul se vor întâlni în Bănie, sâmbătă, 23 ianuarie, de la ora 21:00.

Urmăriți Playsport.ro și pe