Nervosul Cristiano Ronaldo e gata să părăsească Juventus. Gest incredibil al starului portughez

Bordei Radu / 12.04.2021, 13:04
Nervosul Cristiano Ronaldo e gata să părăsească Juventus. Gest incredibil al starului portughez

Nervosul Cristiano Ronaldo e gata să părăsească Juventus. Portughezul a avut o ieșire nervoasă, la finalul partidei câștigate de echipa sa contra celor de la Genoa. Torinezii au început să lege victoriile și își consolidează locul al treilea, care duce în Liga Campionilor.

Cu toate acestea Ronaldo este tot mai frustrat, după un sezon în care „Bătrâna Doamnă” a ratat cele mai importante obiective. Și sunt tot mai multe voci, care consideră că Ronaldo nu va mai la Torino în campionatul următor.

Nervosul Cristiano Ronaldo e gata să părăsească Juventus. Gest incredibil al starului portughez

Nimeni nu se aștepta să vadă reacția lui Cristiano la capătul unui meci dominat și câștigat de Juventus. Kulusevksi, Morata și McKenie au marcat pentru echipa gazdă, dar Cristiano nu a reușit să se treacă pe lista marcatorilor. Acest lucru l-a scos din sărite și, de frustrare, a aruncat tricoul pe marginea terenului, la finalul partidei. Portughezul îl promisese unui copil de mingi, iar acesta l-a cules de pe jos.

Cristiano s-a bucurat măcar la reușitele colegilor

Scandalul a continuat la vestiare, unde superstarul ar fi lovit cu pumnii și picioarele în pereții vestiarului. Frustrarea sa nu l-a surprins și pe Andrea Pirlo.

S-a înfuriat pentru că nu a marcat, se întâmplă la astfel de fotbaliști. Vrea mereu să dea gol, să fie cel mai bun. Contează totuși doar obiectivele echipei. Dacă Ronaldo marchează 35 de goluri, o face pentru Juventus, nu pentru el, a lămurit antrenorul situația.

Și-a certat și colegii în timpul partidei

CR7 a stat și cu gura pe colegi în timpul partidei, nici măcar veteranul Chiellini n-a scăpat de furia portughezului. Acesta le cerea mai multă precizie în momentul paselor. Și cu arbitrul a avut ceva de împărțit Cristiano, la o fază la care s-a dictat fault în atac. Din păcate pentru Ronaldo, nervii nu i-au adus golul mult dorit. Atitudinea s-a nu l-a deranjat, însă, pe Pirlo.

Nu va fi amendat pentru gesturile sale, în timpul meciurilor mai ai și reacții nerovase, e normal. Nu riscă nicio sancțiune, a comentat Pirlo.

Îl mai prinde sezonul viitor la Juventus?

Aceasta este marea întrebare în acest moment. După ultimele rezultate, Liga Campionilor pare aproape, așa că Juventus l-ar mai păstra pe portughez încă un an, cât mai are contractul. Ar mai fi o șansă pentru Cristiano să atace Liga Campionilor, alături de italieni.

Și Radu Drăgușin speră ca portughezul să fie coleg cu Cristiano și în sezonul viitor. Unul din motivele pentru care fundașul a semnat prelungirea contractului, a fost tocmai șansa de a evolua alături de superstarul lusitan.