Nevasta lui Ilie Năstase tună și fulgeră după ultimele informații despre scandalul Stejarii-Ion Țiriac: „E o minciună grosolană” – EXCLUSIV

Catalan Alexandru / 05.08.2022, 17:59
Nevasta lui Ilie Năstase tună și fulgeră după ultimele informații despre scandalul Stejarii-Ion Țiriac: „E o minciună grosolană” – EXCLUSIV

„Ilie Năstase și Ion Țiriac nu se vor certa niciodată în această viață! Așa sună predicția fermă a Ioanei Năstase, actuala soție a celui mai cunoscut tenismen român al tuturor timpurilor, care neagă vehement că între cei doi ar fi intervenit o răceală, fie ea cât de mică sau de moment.

Nevasta lui Ilie Năstase tună și fulgeră: „Nu s-a schimbat nimic între ei”

Prietenia dintre Ilie Năstase și Ion Țiriac este la fel că la început. Nu s-a schimbat nimic între ei! Și nu se va schimba, după mine, nimic până la sfârșitul vieții lor. Nu l-am auzit o dată în viața mea pe Ilie spunând un cuvânt nelalocul lui despre Ion Țiriac. Nici cât de mic! Dacă Ilie respectă pe cineva în mod cu totul aparte din această lume, atunci acea persoană e Ion Țiriac! Nimeni altcineva! Nu am nicio îndoială când afirm asta! Iar om mai amabil ca Ion Țiriac cu greu găsești în lumea de azi!”, a declarat Ioana Năstase pentru PlaySport.ro.

Ea spune că nu-și explică de unde a apărut informația potrivit căreia între cei doi vechi prieteni ar fi apărut ceva fisuri ale relației lor, una care durează de decenii bune: „Nu știu cum îi poate trece cuiva prin minte o asemenea poveste. Ilie Năstase și Ion Țiriac au împreună o viață cum poate mulți dintre noi și-ar fi dorit să trăiască! De aceea am această tărie când afirm că un asemenea lucru nu se va produce niciodată între ei!”.

Adevăratul motiv pentru care a plecat Ilie Năstase din Complexul Stejarii

Pe de altă parte, ea a ținut să vorbească și despre informațiile apărute în presa centrală conform cărora Ilie Năstase ar fi decis să părăsească complexul rezidențial „Stejarii”, ridicat de Ion Țiriac în afara Bucureștiului, din pricina unor datorii acumulate în timp.

„În legătură cu povestea din Complexul Stejarii varianta reală e următoarea. Ilie a solicitat un apartament la parter. Asta-i place lui, să aibă un colț de pământ cât mai aproape de locuință, să coboare dimineața acolo direct. Și la Constanța, când este acasă, se ocupă de trandafirii din grădina noastră. Dar s-a nimerit ca exact în perioada în care el a cerut schimbarea locuinței să nu fie  nimic disponibil. Și atunci a preferat să renunțe. Ne-am și sfătuit pe tema asta, așa că cunosc subiectul! Mai ales că și contractul său cu cei de la Stejarii  era pe punctul să expire! Cât despre datorii, nici nu se pune problema! Ilie mai are trei apartamente in București. La Stejarii  trecea din ce în ce mai rar, dar a fost o vreme în care petrecea mult timp acolo fiind se afla și prietenul său bun, Ion Țiriac, mai mult pe acolo! Mai stăteau de vorbă, și seara, și dimineața. Doar că agenda lui Ion Țiriac e una foarte plină!”, a adăugat aceeași Ioana Năstase.

Supărare mare a lui Ilie Năstase

Actuala soție a lui Ilie Năstase mai spune că soțul ei a fost foarte mâhnit la citirea știrilor pe marginea acestui subiect, alegând să nu comenteze nimic din cele scrise.

De săptămâna viitoare, soții Ioana și Ilie Năstase iau în calcul să fugă câteva zile din țară, într-o vacanță specială, doar ei doi. „A fost o vară foarte agitată și sincer, nu prea știu de ce. Așa că cel mai probabil vom merge în orașul meu preferat, Istanbul, să ne relaxăm câteva zile! Uneori e mai bine să petreci o perioadă departe de anumite lucruri care s-au întâmplat fără ca tu să nu ai nicio vină sau implicare. Așa că sper că asta vom face și noi!”, a conchis Ioana Năstase.