Neymar a vorbit deschis despre relația cu Mbappe și Messi. 4 răspunsuri care arată cine e șeful la PSG

Moldoveanu Camelia 21.11.2021, 09:06
Neymar a vorbit deschis despre relația cu Mbappe și Messi. 4 răspunsuri care arată cine e șeful la PSG

Sincer și cu zâmbetul pe buze, Neymar a vorbit despre Kylian Mbappe și Leo Messi. Brazilianul a dezvăluit care sunt puncte slabe și punctele forte ale colegilor de la PSG. Șeptarul face furori, însă și în afara terenului.

Neymar: „Nu mă interesează”

Într-un interviu pentru „Oh My Goal – France”, Neymar a fost supus unor întrebări dificile. Decarul celor de la PSG a avut de ales între Kylian Mbappe și Leo Messi. Brazilianul s-a împrietenit cu Messi pe vremea când juca la Barcelona, fiind cel mai bun prieten al său de pe Camp Nou, iar cu Mbappe a legat o prietenie strânsă imediat după ce a ajuns pe Parc des Princes.

„- Cine se îmbracă mai bine?”

Eu oricum un pic mai bine.”, a răspuns Neymar amuzat.

„- Cel mai rău?”

 Kylian este cel mai rău dintre cei trei!”

„- Cine va înscrie în finala Ligii Campionilor”

Între Lionel Messi, Kylian Mbappé și Eu? Toți trei! Vom câștiga cu 3-1, cu câte un gol de la fiecare dintre noi trei! Împotriva cui? Nu mă interesează . „, a fost răspunsul tranșant al brazilianului.

„- Cel mai impresionant la antrenament?”

Messi. El face lucrurile ușoare și le face frumoase.”, a răspuns Neymar.

„- Cine trage cele mai bune penalty-uri?”

E dur, dar cred că Messi șutează bine.”

„- Cine are mai mult succes cu fetele?”

Kylian!”, a fost răspunsul surprinzător al lui Neymar.

Propus la Barcelona

Mbappe a spus-o de mai multe ori. Nu mai vrea să continue la PSG și este în căutarea unei noi aventuri. Șeptarul trupei din Hexagon poate semna precontract cu orice echipă începând cu 1 ianuarie 2022, deoarece intră în ultimele șase luni de contract.

Totuși, conducătorii vicecampioanei Franței speră să-l convingă pe acesta să rămână pe ultima sută de metri. Astfel, conform Mirror, aceștia ar fi chiar dispuși să renunțe la serviciile brazilianului Neymar.

Potrivit publicației britanice, președintele clubului, Nasser Al-Khelaifi, l-a propus pe acesta la Barcelona. De altfel, Neymar a avut cel mai bun randament în Catalunia, alături de care a câștigat trofeul Ligii Campionilor în 2015. Tactica pe care vrea s-o abordeze șeful de la PSG este de a-i oferi lui Mbappe un salariu astronomic, pe care să nu îl poată refuza.

Acest lucru s-ar realizat în contextul îndepărtării lui Neymar, care are și el un salariu foarte mare. Astfel, s-ar păstra structura salarială echilibrată. Cu siguranță, întoarcerea brazilianului pe Camp Nou ar fi primită cu brațele deschise, dar clubul spaniol nu trece prin cea mai bună perioadă din punct de vedere financiar, după ce s-a aflat că ar avea datorii de peste 1 miliard de euro.