Neymar aruncă pe piață marea știre. Se retrage din naționala Braziliei și din fotbal?

Catinca Giosanu 10.12.2022, 08:49
Neymar aruncă pe piață marea știre. Se retrage din naționala Braziliei și din fotbal?

Naționala Braziliei a fost eliminată de Croația de la Campionatul Mondial din Qatar. Neymar este de departe cel mai afectat jucător, având în vedere faptul că ia în calcul să se retragă de la echipa naţională de fotbal a Braziliei și din fotbal. Anunțul care șocat pe fani.

Neymar și-a uimit fanii

Selecţionata Croației a învins națioanala Braziliei după executarea loviturilor de departajare, eroul fiind portarul Livakovic.

Sud-americanii sunt devastați, mai ales că Brazilia, deţinătoarea a cinci trofee, era considerată favorită pentru câştigarea partidei. Neymar a oferit imaginea zilei. Vedeta lui PSG a plâns în hohote pe terenul de fotbal, după ce a văzut că reprezentativa țării sale a fost învinsă la penalty-uri de Croația.

Starul Braziliei a afirmat înainte de startul Campionatului Mondial din Qatar că acesta va fi ultimul său turneu mondial suprem. Înfrângerea suferită la Doha cu scorul de 4-2 nu l-a făcut să se răzgândească.

Anunțul care i-a surprins pe toți

Neymar ia în calcul să își agațe ghetele în cui după ce Brazilia a fost eliminată de la Campionatul Mondial din Qatar. Starul lui PSG a spus într-o declarație că se retrage din naționala Braziliei, pentru că nu are putere să se mai ocupe de sportul care l-a consacrat.

Cred că este ultima mea Cupă Mondială. O văd ca fiind ultima pentru că nu știu dacă mai am puterea de a mă ocupa de fotbal.”, a transmis Neymar la finalul jocului cu Croația.

”Este ultima mea Cupă Mondială”

Selecţionata Croaţiei a învins formaţia pregătită de Tite cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare. Rodrygo și Marquinhos au ratat penalty-urile sud-americanilor, însă europenii au nimerit de fiecare dată poarta. Acest succes i-a plasat în semifinalele Mondialului, acolo unde se vor duela cu Argentina.

”N-a mai apucat dansatorul șef să bată penalty în figuri”

Mihai Stoica a glumit pe seama lui Neymar după ce selecționata lui Tite a fost eliminată de la Campionatul Mondial din Qatar.

”N-a mai apucat dansatorul șef să bată penalty în figuri. Se pusese ultimul el, șugubăț mic. Nu e problemă, bate cu Chateauroux. Dacă-l lasă Mbappe.”, a scris managerul general de la FCSB pe una dintre cele mai utilizate rețele de socializare.

Singurul fotbalist de 30+ care avea atu-uri tehnice și fizice pentru a se bate cu Messi și Cristiano a fost Neymar. Doar că i-a lipsit ceva. Nu viteză, nici fantezie sau inteligență tactică, ci respectul față de fotbal și adversar.

Când te antrenezi să dansezi, când ajungi la 30 ani fără să ai un echilibru pe care-l poți realiza întemeindu-ți o familie pentru că-ți place prea mult distracția, când te duci la Sephora să cauți ultimele vopsele de păr, nu-ți mai aștepta rândul la Balonul de Aur.

E rezervat pentru Mbappé. Pentru că el are tot ce trebuie.”, a adăugat oficialul de la FCSB.

Urmăriți Playsport.ro și pe