Neymar, prins în flagrant! De ce suferă, de fapt, starul lui PSG. Brazilianul, umilit în direct de un fost internațional francez

Marian Cărăvan 16.12.2020, 23:27
Neymar, prins în flagrant! De ce suferă, de fapt, starul lui PSG. Brazilianul, umilit în direct de un fost internațional francez

Starul lui PSG, brazilianul Neymar a fost protagonistul unui moment comentat intens de presă. Brazilianul a fost umilit în direct după accidentarea din meciul cu Lyon.

Neymar, prins în flagrant. Ce au spus jurnaliștii despre starul lui PSG

Paris Saint Germain a pierdut cu 0-1 meciul de campionat cu Lyon, iar în finalul confruntării de pe Parc des Princes Neymar a părăsit terenul de joc pe targă. Starul brazilian a fost accidentat de Thiago Mendes. Jucătorul lui Lyon a văzut inițial cartonașul galben, dar după ce arbitrul a consultat VAR, Mendes a fost eliminat. După ce Neymar a fost scos de pe teren pe targă, cu dureri la glezna stângă și cu lacrimi în ochi, au apărut și comentariile. Iar acestea nu i-au fost deloc favorabile starului brazilian.

Jurnaliștii de la RMC au remarcat faptul că Neymar îi provoacă pe adversari. Editorialistul Daniel Riolo este dur cu Neymar.

„Caută accidentarea. Pe tot parcursul jocului, în loc să paseze el voia să se confrunte cu Dubois. Sincer, este o atitudine murdară. De ce face asta? Este prost!”, a spus jurnalistul.

Fostul fotbalist francez Eric Di Meco este deranjat de atitudinea lui Neymar.

„N-o să-l învinuiesc pe jucătorul accidentat. Dar atunci când nu joci în spiritul jocului ești pedepsit. Când ne uităm la ce s-a întâmplat, îl vedem pe Neymar cum nu ne place să îl vedem. Vede că nu poate rezolva meciul și atunci încearcă să-și umilească adversarul, de data asta pe Dubois. Este obișnuit la el. Este lovit pentru că încearcă să-și umilească adversarii. Nu este imun la lovituri”, a spus Eric Di Meco.

Neymar, accidentat in meciul cu Lyon
Neymar, accidentat in meciul cu Lyon

Soția lui Thiago Mendes, amenințată cu moartea

Kelly Mendes, soţia lui Thiago Mendes, a scris pe Instagram că a primit ameninţări cu moartea, după ce mijlocaşul echipei Olympique Lyon l-a accidentat pe atacantul PSG, Neymar, la meciul de duminica trecută.

„Voi trimite poliţiei toate mesajele de ameninţare primite de mine şi familia mea”, a spus ea.

Un internaut brazilian i-ar fi scris: „Să ştie nenorocitul tău de soţ, dacă i se întâmplă ceva lui Neymar, veţi plăti cu viaţa. Tu şi familia ta, unul câte unul”.

Urmăriți Playsport.ro și pe