Neymar și Donnarumma s-au luat la pumni după ce PSG a fost eliminată din Champions League. Cum s-a terminat bătaia de la vestiare

Octavian Vasilescu / 10.03.2022, 11:34
Neymar și Donnarumma s-au luat la pumni după ce PSG a fost eliminată din Champions League. Cum s-a terminat bătaia de la vestiare

PSG a fost eliminată de Real Madrid din optimile UEFA Champions League, iar jucătorii s-au luat la bătaie după meci!

Neymar și Donnarumma s-au luat la pumni după ce PSG a fost eliminată din Champions League

Real Madrid a revenit de la 0-1 în returul cu PSG și s-a impus cu 3-1, după un hat-trick fabulos al lui Karim Benzema (34 de ani). Jurnaliștii de la Marca anunță că Neymar Jr (30 de ani) și portarul Gianluigi Donnarumma (23 de ani) au avut o ceartă violentă în vestiar, iar apoi au sărit la bătaie.

Conform presei din străinătate, ceilalți jucători de la PSG i-au despățrit pe Neymar și Donnarumma. Președintele lui PSG, Nasser Al Khelaifi (48 de ani), a avut și el o reacție furioasă după meci. Oficialul francezilor i-ar fi agresat pe arbitri, iar polițiștii aflați la stadion l-au oprit.

Faza controversată care „a aruncat în aer” meciul Real Madrid – PSG

PSG a condus în returul cu Real Madrid, grație golului marcat de Kylian Mbappe în minutul 39. Real Madrid a egalat în minutul 61, prin Karim Benzema.

Portarul Gianluigi Donnarumma a primit o pasă de la fundași și a fost atacat de Benzema. Francezul s-a năpustit asupra lui și l-a forțat să trimită mingea în lateral, unde se afla Vinicius Jr. Brazilianul i-a pasat apoi lui Benzema, care din opt metri a înscris golul egalizator.

Cei de la PSG au cerut fault la intervenția lui Karim Benzema asupra lui Gianluigi Donnarumma, dar arbitrul Danny Makkelie (39 de ani) a validat golul. Sistemul VAR nu a întors faza.

Fostul mare arbitru Ion Crăciunescu (71 de ani) a spus că Danny Makkelie trebuia să acorde fault după intervenția lui Benzema asupra lui Donnarumma: ”Ion Crăciunescu, un cunoscut fan al lui Real Madrid, a spus că a fost fault. Benzema nu are nicio legătură cu mingea, se duce direct în adversar”, transmite Digi Sport.

Tabloul optimilor UEFA Champions League

Bayern Munchen, Liverpool, Manchester City și Real Madrid și-au asigurat prezența în sferturile UEFA Champions League.

  • FC Salzburg – Bayern Munchen, 2-8 la general
  • Inter – Liverpool, 1-2 la general
  • Sporting Lisabona – Manchester City, 0-5 la general
  • PSG – Real Madrid, 2-3 la general
  • Chelsea – Lille, 2-0 în tur
  • Villarreal – Juventus, 1-1 în tur
  • Benfica – Ajax Amsterdam, 2-2 în tur
  • Atletico Madrid – Manchester United, 1-1 în tur