”Nici Băsescu n-a avut așa campanie ca FCSB în ultima săptămână. Au ajuns de două ori în careu, două goluri dintr-un șut”. Neagoe, furie și aroganță la adresa FCSB după ce a luat bătaie la Craiova

Bogdan Solomon 01.05.2023, 00:01
”Nici Băsescu n-a avut așa campanie ca FCSB în ultima săptămână. Au ajuns de două ori în careu, două goluri dintr-un șut”. Neagoe, furie și aroganță la adresa FCSB după ce a luat bătaie la Craiova

Universitatea Craiova a pierdut derby-ul de pe propriul teren cu FCSB, scor 1-2, risipind astfel și ultima șansă de a se menține în lupta pentru titlu în actuala stagiune. Imediat după fluierul final, Eugen Neagoe și-a vărsat nervii pe rivali, care au ajuns la doar trei puncte în spatele liderului Farul.

Eugen Neagoe, dezlănțuit la adresa FCSB-ului după eșecul din Bănie

Concret, tehnicianul s-a arătat iritat de discuțiile purtate în săptămâna premergătoare duelului cu privire la erorile de arbitraj invocate de vicecampioană în derby-ul cu Rapid. Acesta a invocat o așa-numită campanie pe marginea subiectului, acuzându-i apoi pe roș-albaștri că au tras de timp pe toată durata reprizei secunde. La centru s-a aflat Istvan Kovacs.

În schimb, Ivan și compania au fost lăudați pentru jocul prestat, chiar dacă au ratat o sumedenie de ocazii, inclusiv din penalty. Ivan putea restabili egalitatea, în minutul 82, dar a executat lamentabil lovitura de la 11 metri dictată după hențul lui Iulian Cristea.

„Cred că dacă reușeam să marcăm la acea ratare a lui Ivan, puteam să câștigăm meciul. Cei de la FCSB nu au făcut altceva decât să tragă de timp. Au ajuns de două ori în careu, două goluri dintr-un șut. Înaintea meciului s-a făcut o campanie… Nici Băsescu nu a avut așa campanie ca FCSB în ultima săptămână, s-a discutat foarte mult pe seama unui fault. Ăsta este fotbalul, dacă trebuie să țipăm, să facem circ. Tot respectul pentru Kovacs, este un arbitru de top, nu despre el am vorbit, ci despre ce s-a întâmplat în săptămâna premergătoare jocului.

Portarul lor trebuia avertizat din minutul 53, se muta dintr-o parte într-alta a careului. Noi ne-am creat ocazii, am jucat fotbal, am încercat să câștigăm, dar din păcate nu am reușit. Am făcut două greșeli, am primit acele goluri și asta a fost. Nu putem să schimbăm nimic, suntem prea mici. Eu, cel puțin, sunt prea mic. Dar am jucat fotbal, nu sunt parașutat pe terenul de fotbal, văd anumite lucruri. Compagno trebuia eliminat, despre ce vorbim? Dacă mai scot două cuvinte, mă și suspendă, cine știe ce regii, ce am spus. S-a făcut o campanie la TV o săptămână întreagă. Începea emisiunea cu aceeași fază, se termina cu aceeași fază. Facem tot ce depinde de noi să câștigăm, să luăm cât mai multe puncte. ”, a declarat Neagoe, la flash-interviu.

Ivan, apărat după ce și-a bătut joc de un penalty

De asemenea, antrenorul alb-albaștrilor a sărit în apărarea căpitanului Andrei Ivan după execuția dezastruoasă de la penalty-ul care putea restabili egalitatea și s-a arătat încrezător că lucrurile se vor îmbunătăți pentru echipa sa. Titlul pare, însă, un vis interzis, deocamdată.

„Nu se pune problema de presiune, s-a jucat fotbal. Toți jucătorii mari ratează penalty-uri, ăsta este fotbalul. Am pierdut acest joc, este nedrept, dar nu pot să mai schimb nimic acum. La un moment, probabil că lucrurile se vor nivela”, a conchis Eugen Neagoe.

Urmăriți Playsport.ro și pe