Nici nu a început sezonul și Ianis Hagi a impresionat din nou în tricoul lui Rangers! Scoțienii și-au pierdut mințile: „E genial!”

Giosanu Catinca / 06.07.2021, 15:49
Nici nu a început sezonul și Ianis Hagi a impresionat din nou în tricoul lui Rangers! Scoțienii și-au pierdut mințile: „E genial!”

Fiul regelui fotbalului românesc e de-a dreptul uimitor! Nici nu a început sezonul și Ianis Hagi a impresionat din nou în tricoul lui Rangers! Scoțienii și-au pierdut mințile în momentul în care au văzut de ce e în stare ”prințul”. Ce a putut să facă jucătorul convocat la națională de către selecționerul Mirel Rădoi?

Nici nu a început sezonul și Ianis Hagi a impresionat din nou în tricoul lui Rangers!

Ianis Hagi are cifre impresionante. Internaționall român a reușit să îi ia din nou prin surprindere pe jurnaliștii din Scoția. Nimeni nu se aștepta să joace atât de bine în primul amical disputat de Rangers în această vară.

Mijlocașul român a fost unul dintre oamenii de bază ai trupei lui Steven Gerrard, care a cucerit campionatul după mulți ani de pauză. Cu toate acestea, scoțienii nu i-au permis lui Ianis să meargă la naționala U23 pentru a participa la Jocurile Olimpice.

La un moment dat, s-a vorbit chiar și despre un eventual transfer al lui Ianis Hagi, însă lucrurile au rămas, deocamdată, neschimbate. Mai mult, Steven Gerrard se bazează pe Ianis pentru partidele din Champions League. Tocmai acesta a fost și motivul pentru care tehnicianul nu l-a lăsat să plece la naționala olimpică a României.

Scoțienii și-au pierdut mințile: „E genial!”

Scoțienii au avut fel de fel de reacții după ce ”prințul” Ianis a dat pasa decisivă la singurul gol din amicalul Partick Thistle – Rangers, scor 0-1. Assist-ul i-a impresionat pe scoțieni.

Ianis Hagi i-a trimis o pasă genială lui Itten.”, a evidențiat site-ul oficial al lui Rangers.

Deși joacă la nivel înalt, tânărul spune că încă nu realizează performanțele obținute și că, probabil, cel mai bine va înțelege după ce va renunța la fotbal.

Am încercat să realizez cât de important a fost acest moment pentru club, dar probabil îmi voi da seama abia când mă voi lăsa de fotbal și voi sta pe o canapea gândindu-mă la cariera mea. Cred că adevărata bucurie va veni peste 10, 15. sau 20 de ani. Abia atunci voi simți ce mult a însemnat acest sezon. Oricum, la acel meci a fost un sentiment incredibil, am devenit practic campioni.”, a declarat Ianis Hagi la finalul ultimului meci din campionat.