Nici să n-audă de Cristi Boureanu! Ce a spus Valentina Pelinel când a fost întrebată de fostul soț

Alex Matei 10.04.2023, 15:10

Cristian Boureanu și Valentina Pelinel au trăit o frumoasă poveste de dragoste vreme de câțiva ani, în perioada 2007-2013. Cei doi s-au iubit cu pasiune cât timp au fost soț și soție, dar blondina nu vrea să mai audă de el.

În ce relații a rămas Cristian Boureanu cu Valentina Pelinel

Au trecut mai bine de nouă ani de când Cristian Boureanu cu Valentina Pelinel au semnat actele de divorț. Fostul fotomodel și-a refăcut viața. Ea are acum o căsătorie fericită cu Cristi Borcea, alături de care are 3 copiii: Milan și gemenele Indira și Rania.

Cu primul soț, Valentina Pelinel nu a făcut niciun copil. Omul de afaceri își dorea ca blondina să îl facă tată, dar manechinul a tot amânat momentul.

În cele din urmă, Valentina s-a îndrăgostit de Cristi Borcea, acesta din urmă fiind bun prieten cu fostul soț al fotomodelului. Cu timpul, fostul om politic a iertat-o și a mers mai departe.

”Îmi place să trăiesc în prezent și să cred în viitor”

Valentina Pelinel nu este certată cu Cristian Boureanu, dar nici nu păstrează legătura cu acesta. Ea a evidențiat că acum se concentrează pe căsnicia cu Cristi Borcea și nu are timp să se gândească la trecut. Preferă să își facă planuri de viitor.

Am o familie frumoasă și îmi place să trăiesc în prezent și să cred în viitor.”, a spus Valentina Pelinel, conform cancan.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe