Nicio altă româncă nu a ajuns acolo unde se află Simona Halep. Ce a apărut într-un magazin din Paris

Moldoveanu Camelia / 24.05.2022, 18:03
Nicio altă româncă nu a ajuns acolo unde se află Simona Halep. Ce a apărut într-un magazin din Paris

Simona Halep a reușit o performanță uluitoare la Paris. Doar Ilie Năstase a mai atins această bornă. Românca se află într-un club select, dovadă stă imaginea dintr-un magazin cu articole exclusive.

Simona Halep, apariție spectaculoasă într-un magazin important din Paris

Nicio altă româncă nu a reușit la această performanță. Produsele purtate de Simona Halep se vând într-un magazin de lux cu articole pentru tenis, potrivit prosport.ro. Afacerea „Al 5-lea set” este unică în Franța, comercializând cele mai vândute echipamente purtate vreodată de jucătorii de tenis emblematici.

În magazinul situat pe unul dintre cele mai importante 12 bulevarde ale Parisului, care pornesc de la Arcul de Triumf, se află o poză cu Simona Halep. Românca este, practic, imaginea cu care proprietarii au ales să-și promoveze magazinul. In fotografie, Simona Halep poarta o maletă cu glugă și o pereche de căști, iar în mână bineînțeles că are o rachetă de tenis.

De-a lungul timpului, dintre români, doar Ilie Năstase a mai atins această performanță. Proprietarii magazinului comercializează tricourile, șorturile, gențile, prosoapele, șepcuțele sau șosetele fabricate dar nu încă comercializate (ultimele modele), sau echipamentele rămase în istorie.

Din magazinul „Al 5-lea set” pot fi achiziționate produsele unor nume extrem de meri, precum: Bjorn Borg, John McEnroe, Stan Smith, Chris Evert, Martina Navratilova, Billie Jean King, Pete Sampras, Andre Agassi, Steffi Graf, Roger Federer, Rafael Nadal, Serena Williams sau Novak Djokovic.

Anunțul-șoc al lui Patrick Mouratoglou

Simona Halep (30 de ani – 19 WTA) debutează, marți, la Roland Garros 2022, împotriva nemțoaicei Nastasja Mariana Schunk (18 ani – 165 WTA), iar cu puțin timp înainte de acest duel a primit o veste surprinzătoare din partea antrenorului Patrick Mouratoglou. Francezul o va însoți în România la începutul lunii iunie, cu ocazia Sports Festival 2022.

Festivalul va avea loc la Cluj-Napoca în intervalul 9-12 iunie și oferă publicului posibilitatea de a experimenta clipe inedite alături de campioni din lumea sportului.

Iar în acest an, Patrick Mouratoglou va susține masterclass-ul „The art of coaching” (n.r. – arta antrenoratului), după cum a anunțat chiar el prin intermediul unui video de promovare postate pe rețelele de socialziare.

Sunt în Paris pentru Roland Garros. Vă transmit de aici că în 10 iunie voi fi în Cluj-Napoca, la Sports Festival! Sunt foarte încântat de acest lucru, deoarece nu există nimic mai minunat decât să reuneşti oamenii cu o pasiune comună. În masterclass-ul meu voi discuta despre lecţii învăţate de-a lungul timpului care sper să vă ajute şi pe voi. Abia aştept să fim alături! Ne vedem în curând!”, a transmis Patrick Mouratoglou.

De la Sports Festival 2022 nu va lipsi nici Simona Halep. Ea va fi invitată în cadrul meciului de retragere pe care îl va juca Horia Tecău.