Nicolae Dică, dezvăluiri incredibile după ce Alex Chipciu a fost exclus din lotul lui CFR Cluj: „E recalcitrant. Am avut un conflict cu el la FCSB”

Marian Cărăvan / 03.08.2021, 18:04
Nicolae Dică, dezvăluiri incredibile după ce Alex Chipciu a fost exclus din lotul lui CFR Cluj: „E recalcitrant. Am avut un conflict cu el la FCSB”

Nicolae Dică face dezvăluiri incredibile după ce Alex Chipciu a fost exclus din lotul campioanei CFR Cluj. Mijlocașul este prins în mijlocul unui scandal, după un conflict cu un coechipier. Se pare că fotbalistul nu este la prima abatere de acest gen.

Dezvăluiri incredibile ale lui Nicolae Dică după excluderea lui Chpiciu din lotul CFR Cluj

Alex Chipciu e înger și demon la CFR Cluj. După ce a contribuit decisiv la calificarea echipei sale în turul 2 preliminar al UEFA Champions League, mijlocașul a fost exclus din lot. E deranj mare în Gruia, după ce Chipciu a intrat în conflict cu un coechipier. Acesta l-a agresat pe Otto Hindrich, iar antrenorul Marius Șumudică a luat măsuri drastice: excluderea din lot! Chiar înaintea primei manșe a turului 3 preliminar al pricnipalei competiții europene intercluburi, contra elvețienilor de la Young Boys.

Episodul care l-a avut protagonist pe Alex Chipciu, i-a trezit amintiri lui Nicolae Dică, actualul secund al naționalei. Cei doi au colaborat la FCSB. Concluzia sa a fost că Alex Chipciu e un tip recalcitrant, dar conflicetele se sting destul de repede.

„E recalcitrant, am avut un conflict cu el la FCSB”

Îl cunosc foarte bine pe Alex, l-am avut la Steaua (n.r. – FCSB), când eram cu Costel şi cu Mirel. Am avut şi eu un clinci cu el la Steaua. Da, da, când eram secund am avut un clinci personal cu el, dar ne-am împăcat. N-a fost nicio problemă. Îl cunosc foarte bine şi sunt sigur că el regretă acum că a făcut acest gest. Nu vreau să zic de unde a plecat tot (n.r. – momentul tensionat de la FCSB dintre cei doi). A fost pe moment, în câteva zile ne-am revenit.

Îl ştiu, e recalcitrant, dar după regretă ieşirile pe care le are. Cred că se va duce să-şi ceară scuze. E valoros, dă totul pentru echipă. Pe ei i-a ajutat. A marcat acel gol şi i-a calificat cu un gol senzaţional (n.r. cu Banja Luka). E prea drastic dacă se renunţă la el. Şumudică ştie şi el, că a fost fotbalist, a avut şi el ieşiri. Poate şi Chipciu a supărat că a jucat mai puţin, cred”, a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

Alex Chipciu, 32 de ani, este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt.com la 850.000 de euro.

CFR Cluj o întâlnește în această seară, de la ora 21:00, pe Young Boys Berna, în prima manșă a turului 3 preliminar din UEFA Champions League.