Nicolae Dică face apel la suporteri să vină să cumpere cele mai scumpe bilete de la FCSB din ultimii ani

Ștefănescu Dragoș 12.09.2022, 10:26
Nicolae Dică face apel la suporteri să vină să cumpere cele mai scumpe bilete de la FCSB din ultimii ani

Joi seară, FCSB o înfruntă pe Anderlecht în grupele Conference League. Nicolae Dică a făcut un apel la suporteri pentru ca aceștia să vină în număr cât mai mare pe Arena Națională.

Nicolae Dică face apel la suporterii FCSB înaintea meciului cu Anderlecht. ” Vreau ca stadionul să fie plin”

Joi seară, FCSB primește vizita celor de la Anderlecht în runda a doua din grupele Conference League. În ciuda faptului că partida suscită un interes uriaș printre suporteri, prețurile biletelor pare să-i descurajeze pe mulți dintre aceștia.

Cu cinci zile înaintea duelului cu Anderlecht, FCSB a vândut 25.000 de bilete, dar șefii clubului se așteaptă ca stadionul să fie plin la ora meciului. În cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu FC Voluntari, Nicolae Dică a făcut un apel la suporterii FCSB. Tehnicianul a subliniat că sprijinul fanilor este extrem de important pentru echipa sa. Astfel,  Dică așteaptă ca Arena Națională să fie plină la meciul cu Anderlecht.

Când suporterii au fost alături de noi, indiferent de scor, am fost mai buni. Sper să-i facem fericiți și la meciul cu Anderlecht și stadionul să fie plin. Cred că de 5 ani așteptau și ei meciurile din Europa”, a spus Nicolae Dică.

Când pot cumpăra fanii bilete de la casele Arenei Naționale, pentru meciul FCSB – Anderlecht

Inițial, FCSB a decis ca biletele pentru meciul cu Anderlecht să fie puse în vânzare la case începând de marți, 13 septembrie. Ulterior, oficialii roș-albaștrilor au anunțat că fanii își pot cumpăra bilete de la casele Arenei Naționale de duminică, 11 septembrie.

FCSB anunță că duminică și luni se vor vinde, la casele de bilete de la Arena Națională, bilete pentru partidele cu FC Voluntari, din Superliga, respectiv cu RSC Anderlecht, din grupele UEFA Europa Conference League.

Biletele pentru partida cu FC Voluntari se vor vinde conform următorului program:

DUMINICĂ – 11:00 – 19:00 (Bulevardul Basarabia)

LUNI – 11:00 – 21:00 (Bulevardul Basarabia, Str. Maior Ion Coravu)

Prețurile biletelor sunt următoarele:

VIP 1 – 100 LEI
VIP 2 – 75 LEI
VIP 3 – 50 LEI
Tribuna 2 – 20 LEI
Peluza – 10 LEI

Biletele pentru meciul cu RSC Anderlecht se vor vinde EXCLUSIV la casa de bilete de pe Bulevardul Basarabia:

DUMINICĂ – 11:00 – 19:00

LUNI – 11:00 – 16:00

Prețurile biletelor sunt următoarele:

VIP 1 – 750 LEI
VIP 2 – 500 LEI
VIP 3 – 300 LEI
TRIBUNA 2 – Inelul 1 – 200 LEI
TRIBUNA 1 și 2 – Inele 2 și 3 – 100 LEI
PELUZE – 50 LEI

*Vânzarea biletelor pentru partida din UEFA Europa Conference League va continua de marți conform programului anunțat anterior (11:00 – 19:00 – marți și miercuri, respectiv 11:00 – 22:00 în ziua de joi)”, a transmis FCSB.

Nicolae Dică, îngrijorat de situația din Superliga. ”Mă sperie asta”

După meciul cu West Ham, Nicolae Dică a lăudat evoluția elevilor săi. Totuși, tehnicianul a recunoscut că-l neliniștește situația FCSB-ului în Superliga. Dică a subliniat că este obligatoriu ca echipa sa să obțină cât mai multe puncte pentru a urca în clasament.

Când adversarul nu anunţă nimic, facem noi câte o greşeală şi ieşim din joc. Din păcate, nu am reuşit să câştigăm. Trebuie să fim pregătiţi pentru a juca din trei în trei zile. Mă sperie poziţia din clasament, nu este ok. Trebuie să urcăm în clasament”, a spus Nicolae Dică.