Nicolae Dică fără frică! Antrenorul FCSB nu caută scuze pentru eventuale eșecuri ale echipei sale

Robert Zanfir / 05.08.2022, 17:12
Nicolae Dică fără frică! Antrenorul FCSB nu caută scuze pentru eventuale eșecuri ale echipei sale

FCSB i-a pierdut pe Florin Tănase, transferat la Al Jazira, pe Andrei Cordea, suspendat, și pe Florinel Coman, cu probleme medicale. Cu toate acestea, Nicolae Dică (42 de ani) este convins că seria rezultatelor bune va continua. „Nu îmi caut scuze”, spune înlocuitorul lui Toni Petrea.

Numirea lui Nicolae Dică pe banca celor de la FCSB a schimbat total atmosfera din vestiarul roș-albaștrilor. Echipa lui Gigi Becali a întors spectaculos rezultatul cu Saburtalo și s-a calificat în turul 3 preliminat din Conference League. Mai mult, este cu un pas în playoff, după victoria la limită de pe terenul lui Dunajska Streda. În campionat, FCSB încă așteaptă prima victorie, iar Nicolae Dică speră ca aceasta să vină cu Mioveni.

Nicolae Dică nu caută scuze la FCSB

FCSB merge la Mioveni, pentru partida din etapa a 4-a. La meci este așteptat și Gigi Becali. Omul de afaceri a dezvăluit că primarul local l-a convins să revină pe stadion, la negocierile pentru Bogdan Rusu. Un bun prilej pentru prima victorie în campionat, speră Nicolae Dică.

„Am rămas fără Tănase cu câteva zile înainte de meciul din Europa League, am rămas fără Cordea care a luat cartonaș roșu. Acum rămâne fără Coman… cine va rămâne aici, mergem cu ei.

Am încredere în jucătorii mei, mergem în continuare și muncim să obținem rezultate pozitive. Nu o să-mi găsesc scuze că a plecat X sau Y, că jucăm din trei în trei zile. Nici eu, nici jucătorii… nu ne ascundem după scuze”, a declarat Nicolae Dică în cadrul unei conferințe de presă.

Verdict dur în cazul accidentării lui Florinel Coman

Abia revenit la o formă acceptabilă după doi ani de secetă, Florinel Coman s-a accidentat în deplasarea din Slovacia și a fost scos la pauza meciului cu Duajska Streda.

Jucătorul de bandă a primit și verdictul medicilor. Asuferit o ruptură musculară și va lipsi 8 săptămâni de pe teren. Este o lovitură pentru Nicolae Dică, care avea așteptări mari de la șeptarul echipei.

„Florinel Coman are o ruptură musculară, va sta 5-6 săptămâni. A făcut RMN, din păcate l-am pierdut pentru o perioadă mai lungă.

El a mai trecut prin momente ca acesta, trebuie să devină mult mai puternic. A avut aceste accidentări… poate că și eu, din dorința de a-i da minute, de a-i da încredere, l-am lăsat să joace cât mai mult.

Credeam că poate să joace din trei în trei zile”, a declarat Nicolae Dică la conferința de presă premergătoare meciului cu CS Mioveni, din etapa a patra.

CS Mioveni – FCSB este programat sâmbătă, 6 august, de la 19:00.