Nicolo Napoli nu „plânge” după despărțirea de FC U Craiova. Afacerea care îi aduce mii de euro antrenorului italian

Cosmin Olteanu 27.05.2023, 13:41
Nicolo Napoli nu „plânge” după despărțirea de FC U Craiova. Afacerea care îi aduce mii de euro antrenorului italian

Nicolo Napoli nu „plânge” după despărțirea de FC U Craiova. Italianul deține o afacere care îi aduce mii de euro.

La finalul actualului sezon, Nicolo Napoli se va despărți de FC U Craiova, în locul acestuia urmând să fie adus portughezul Joao Janeiro.

Nicolo Napoli nu „plânge” după despărțirea de FC U Craiova

Nicolo Napoli nu își va face griji, cel puțin din punct de vedere financiar, după despărțirea de FC U Craiova, care se va produce la finalul actualului sezon, când îi va expira contractul.

Antrenorul, în vârstă de 61 de ani, deține o plajă privată, un hotel și mai multe terenuri de tenis, la Cagliari (Italia), pe care le închiriază, potrivit ProSport. Această afacere i-ar aduce tehnicianului italian venituri de sute de mii de euro pe an.

Nicolo Napoli a calificat-o pe FC U Craiova în finala barajului pentru Conference League

FC U Craiova s-a calificat în finala barajului pentru Conference League, după ce s-a impus în fața Voluntariului, 3-3 (5-4 d.l.d.). La finalul meciului, Nicolo Napoli a dezvăluit faptul că decizia, de a nu mai continua în Bănie, în sezonul următor, a fost a lui, deoarece își dorește să revină, împreună cu familia, în țara natală.

„Băieții au făcut un meci bun. Prima repriză a fost bună, am avut avantaj 3-0. Dar în repriza a doua nu am făcut un joc foarte bun. Am ajuns la penalty-uri. Important e că am câștigat. Am câștigat și nu-mi mai pasă altceva. Echipa a mers bine.

Decizia a fost a mea. Că atunci când termin campionatul, plec acasă. Acum mă gândesc să plec acasă cu familia mea”, a declarat Nicolo Napoli, la finalul partidei cu FC Voluntari.

În finala barajului pentru Conference League, FC U Craiova o va înfrunta pe ocupanta locului 3 din play-off-ul Superligii, adică Universitatea Craiova sau CFR Cluj.

Urmăriți Playsport.ro și pe