Nimeni nu a știut prin ce a trecut Simona Halep. Acum, a ales să vorbească deschis despre subiect

Ștefănescu Dragoș / 02.10.2021, 17:06
Nimeni nu a știut prin ce a trecut Simona Halep. Acum, a ales să vorbească deschis despre subiect

După ce s-a întors din vacanță, Simona Halep a plecat în Statele Unite ale Americii. Marea noastră campioană va participa la turneul de la Indian Wells. La plecare, Simona Halep a vorbit despre calvarul prin care a trecut anul acesta.

Calvarul Simonei Halep a fost dezvăluit

După cununia civilă, Simona Halep a fost împreună cu soțul ei, Toni Iuruc, într-o scurtă vacanță. Simona nu a avut prea mult timp de relaxare. Astăzi, constănțeanca și-a făcut bagajele și a plecat în Statele Unite ale Americii unde va participa la turneul Indian Wells. La aeroport, Simona a făcut câteva dezvăluiri despre perioada grea pe care a traversat-o în acest an. Marea noastră campioană a recunoscut că nu are mari așteptări la turneul american.

Pentru mine, a fost un an foarte greu, peoate cel mai greu, cu accidentările pe care le-am avut, accidentări destul de mari.Nu mă gândesc să câștig turnee acum, mai ales în falul în care mă simt pe teren.

Încrederea nu este la un nivel maxim, dar mă simt mult mai bine decât înainte și sper să reușesc să fac câteva meciuri bune”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep va participa în perioada 6 – 17 octombire la turneul Indian Wells. Românca a câștigat turneul american în 2015. Ulterior, Simona va participa la turneul de la Moscova, Kremlin Cup. Turneul din capitala Rusiei va avea loc în perioada 18 – 24 octombrie. La finalul lunii, Simona și-a anunțat participarea la Transylvania Open de la Cluj.

Simona Halep – Emma Răducanu la Transylvania Open

La turneul clujean și-a confirmat prezența și noua senzație a tenisului mondial , Emma Răducanu. Pentru publicul din România, turneul de la Cluj ar putea fi ocazia perfectă de a vedea un duel între Simona Halep și Emma Răducanu. La plecarea spre Statele Unite, Simona a comentat pe seama prezenței Emmei la turneul transilvănean și a unui posibil meci între ele.

Va fi o provocare pentru mine, mai ales că ea are o încredere foarte foarte mare după rezultatul obținut.

Este foarte interesant că a ales să vină (n.r. – la Cluj). Probabil vrea să joace la mamaie, cum spunea ea. O să fie foarte bine pentru publicul românesc”, a spus Simona Halep.

Emma Răducanu a confirmat prezența la Transylvania Open, declarând că este bucuroasă să participe la turneul din România.

Sunt extrem de încântată să joc la Transylvania Open, în fața fanilor români. Tatăl meu este din România, așa că să particip pentru prima dată la o competiție WTA în țara în care s-a născut este un moment special și abia aștept să ajung la Cluj!”, a spus Emma Răducanu.