Nimeni nu-i face față lui Cristi Borcea la acest capitol. Fostul acționar al lui Dinamo face bani mulți cu hotelul de la Olimp

Giosanu Catinca / 28.06.2022, 08:03
Nimeni nu-i face față lui Cristi Borcea la acest capitol. Fostul acționar al lui Dinamo face bani mulți cu hotelul de la Olimp

Detalii uluitoare despre averea lui Cristi Borcea. Fostul președinte executiv și acționar de la Dinamo are un hotel în stațiunea Olimp, afacere care este administrată de Mihaela Borcea, prima dintre soțiile milionarului. Fostul dinamovist a câștigat o mulțime de bani datorită acestei afaceri.

Cristi Borcea a dat lovitura momentului!

Cristi Borcea nu stă rău deloc la capitolul bani. Omul de afaceri are în conturi milioane de euro. El deține, printre altele, un hotel care este extrem de apreciat de oamenii cu bani.

Hotelul lui Cristi Borcea are 6 etaje și este amplasat pe faleză, astfel că cei care se cazează aici se pot bucura de vedere directă la mare.

Fostul acționar de la Dinamo a investit o mică avere în renovarea hotelului din stațiunea Olimp. Omul de afaceri nu s-a uitat la bani, iar acum hotelul său a ajuns să fie comparat cu cele din străinătate.

Cât costă o noapte în hotelul de 3 stele al lui Cristi Borcea

O noapte la hotelul lui Cristi Borcea costă în jur de 450 ron. Prețul poate crește în funcție de perioada în care se face rezervarea și de preferințele clienților.

Hotelul te așteptă cu multe noutăți în această vară! Piscină cu o priveliște superbă, loc de joacă exterior, cât și interior pentru copii și bineînțeles o piscină cu tobogane pentru cei mici.”, a scris Valentina Pelinel pe contul ei de Instagram, după ce Cristi Borcea a inaugurat la hotelul său de lux prima și singura piscină infinity din țară.

Ce dotări are hotelul de lux al fostului șef de la Dinamo

Modernizat si reclasificat la 3 stele, hotelul omului de afaceri Cristi Borcea din staţiunea Olimp dispune de 210 camere. Mai precis, 12 apartamente, 12 camere triple (family room), 186 camere duble ( twin si matrimoniale).

Amplasamentul mai dispune de parcare gratuită, piscină dotată cu bar, şezlonguri luxoase, vestiare și grupuri sanitare noi.

Mihaela Borcea: ”Piscina infinity e singura din țară de acest gen”

Mihaela Borcea a anunțat că nicăieri pe litoralul românesc nu se mai găsește o piscină precum cea care se află în curtea hotelelui pe care ea îl administrează. Detaliul care face diferența:

Infinity Pool este singura piscină de pe litoralul românesc care are apă sărată terapeutică, plajă inundată și jeturi de masaj.”, a spus Mihaela Borcea, într-o declarație, conform protv.ro.