Nimeni nu mai ia prizonieri. Fanii Stelei trimit un mesaj agresiv către conducere și către FCSB

Radu Bordei 08.11.2021, 22:18

Fanii Stelei nu acceptă ideea ca cei de la FCSB să joace pe Ghencea. Roș-albaștrii au reușit să blocheze echipa lui Becali până în acest moment. Dar presiunea este tot mai mare, mai ales că susținătorii echipei lui Beali amenință cu tribunalul.

Cei de la FCSB pretind că echipa din Ghencea nu are dreptul să șe blocheze accesul pe noua arenă, de 100 de milioane de euro. Și se pare că se fac demersuri ca derbi-ul cu Rapid, din decembrie, să se joace chiar pe arena din complexul Ghencea.

Fanii Stelei, mesaj amenințător pentru cei de la FCSB, dar și pentru conducerea clubului

Războiul dintre FCSB și CSA Steaua este departe de a se fi încheiat. Cele două cluburi se înfruntă pe toate planurile. Clubul armatei a reușit să blocheze până acum accesul FCSB-ului pe noua arenă din Ghencea. Iar suporterii de la Peluza Sud, cei care susțin Steaua, vor să se asigure că exact așa vor rămâne lucrurile.

„În Ghencea doar noi… Ori război!” este mesajul războinic afișat de suporteri. Aceștia le transmit șefilor clubului să nu ia în calcul demersurile clubului patronat de Gigi Becali. Suporterii Stelei amenință că vor reacționa, dacă acest lucru se va petrece.

Conducerea FCSB-ului va depune o nouă cerere pentru a juca pe Ghencea partida cu Rapid, programată pe 14 decembrie. În cazul unui nou refuz, echipa lui Gigi Becali este gata să facă toate demersurile legale pentru a lămuri situația.

FCSB amenință cu plângere penală. „Nu putem fi refuzați”

Virgil Boglea, avocatul Asociației „Salvați Steaua” care reprezintă FCSB în procesul cu CSA Steaua privind palmaresul, a anunțat că FCSB poate depune o plângere penală.

Asociația Suporterilor poate depune plângere penală împotriva celor de la MapN. Pentru că Ministerul este administratorul stadionului. CSA Steaua evoluează acolo gratuit, fiind beneficiar al celor de la MapN, a declarat acesta

Edi Iordănescu speră și el să se întoarcă pe arena unde a crescut și unde tatăl lui a făcut istorie.

Aș prefera, din postura de antrenor al echipei, să primesc un răspuns clar în față, negativ fie el, că nu se poate, nu se dorește, și mă împac cu ideea, decât niște scuze puerile care nu pot sta niciodată în picioare.

Îmi doresc pentru echipă, pentru că eu am copilărit acolo, ca băieții să simtă ce înseamnă Ghencea. La fel cum îmi doresc pentru suporteri, atunci când lumea va putea intra în stadion, să fim împreună în Ghencea, a zis Edi Iordănescu.

Urmăriți Playsport.ro și pe