Nimic nu-l clintește pe Mirel Rădoi. Antrenorul Universității Craiova nu i-a primit în lot pe jucătorii aflați pe „lista neagră”

Robert Zanfir 16.11.2022, 23:10
Nimic nu-l clintește pe Mirel Rădoi. Antrenorul Universității Craiova nu i-a primit în lot pe jucătorii aflați pe „lista neagră”

Mirel Rădoi s-a ținut de cuvânt, după excluderea celor patru jucători de la Universitatea Craiova. Oltenii au reluat antrenamentele fără Sergiu Hanca, Andrei Ivan și Ionuț Vînă. Jovan Markovic este convocat la echipa națională.

Universitatea Craiova încearcă să strângă rândurile după ultima furtună din club. Mirel Rădoi și-a rechemat jucătorii „sub arme”, dar a rămas pe poziții în lupta de orgolii cu șefii clubului. Decizia de a exclude patru dintre jucătorii cu greutate de la echipă a fost criticată nu doar de Sorin Cârțu, dar mai ales de Mihai Rotaru. Patronul echipei a ridicat vocea și i-a muștruluit pe cei doi, după ce a recunoscut că a aflat din presă de scandalul din club.

Mirel Rădoi nu i-a primit la antrenamente pe jucătorii de pe „lista neagră”

Universitatea Craiova a reluat pregătirea, după cele câteva zile de pauză acordate de staff-ul tehnic. Conform Fanatik, dintre cei reveniți sub comanda fostului selecționer au lipsit Andrei Ivan, Sergiu Hanca și Ionuț Vînă. Plus „rebelul” Jovan Markovic, chemat la națională.

Pe lângă cei patru excluși, Mirel Rădoi nu s-a putut baza nici pe aportul lui Ștefan Baiaram, Vladimir Screciu și Bogdan Vătăjelu, chemați sub „tricolor”. Mai mult, de la antrenamentele oltenilor au lipsit și Nicușor Bancu și Raul Silva, accidentați.

Mihai Rotaru a dezvăluit ce îl face să îl prețuiască pe Mirel Rădoi

Finanțatorul formației din Craiova s-a implicat în conflictul dintre Mirel Rădoi și Sorin Cârțu. Omul de afaceri i-a luat apărarea antrenorului român. A dezvăluit și care sunt motivele pentru care îl apreciază pe fostul selecționer.

„Mirel Rădoi nu vorbește nici măcar cu familia! El dedică fotbalului 24 de ore. Pentru asta, îl apreciez și țin la el. Nu este o ruptură cu Sorin Cârțu. Suntem în Oltenia, suntem vulcanici.

Jucătorii sunt profesioniști și trebuie să muncească mai mult. Suntem însă o familie, iar anumite lucruri trebuie să rămână departe de opinia publică. Sunt anumite lucruri care nu se spun, asta este părerea mea”, a afirmat Mihai Rotaru, într-o intervenție la Pro Arena.

Universitatea Craiova revine pe terenul de joc la finalul lunii noiembrie. Pe 29 noiembrie, oltenii merg pe terenul Chindiei Târgoviște, pentru un meci restanță din runda a 6-a a Superligii.

Mirel Rădoi este finul meu și trebuie să îi iau apărarea. Mirel se poartă foarte frumos.

Fără motiv, el nu i-a dat afară. Mirel iubește jucătorii. Papp l-a curățat în meciul tur cu israelienii, dar l-a băgat iar. Eu nu-l mai băgam. Greșeala lui este că nu trebuie să o spună public”,
Gigi Becali la Pro Arena.