Noi acționari la compania care deține Dinamo. Cine sunt oamenii care vin să investească în Ștefan cel Mare

Alex Matei 08.05.2023, 20:47
Noi acționari la compania care deține Dinamo. Cine sunt oamenii care vin să investească în Ștefan cel Mare

Compania care deține Dinamo, Red&White, are noi acționari. Eugen Voicu a anunțat numele oamenilor care vor investi la Dinamo.

 

În direct la Radio Dinamo 1984, Eugen Voicu, unul dintre proprietarii companiei,  a dezvăluit că omul de afaceri Claudiu Florică vine lângă echipa din Ștefan cel Mare. Un alt nume care va intra în acționariatul firmei este Bogdan Pavel.

Există mai multă încăperi la Dinamo, există zona de suporteri, jucători, partea administrativă, fiecare are vibrația ei. Eu încerc să mă implic cât mai puțîn emoțional dacă se poate, pentru a lua decizii raționale, pentru a ne raporta ca la un business sănătos, dar îmi place. Atmosfera e bună și cred că vom reuși să construim ceva frumos împreună.

În următoarele zile va fi și Dan Gătăiantu, CFO-ul clubului, cu 4%, încă 10% vor fi doi acționari care au venit prin niște companii, dar dacă este să ne raportăm la persoane, Claudiu Florică și Bogdan Pavel. Ei sunt new entry în Red&White Management. Vor avea câte 10% fiecare, a spus Eugen Voicu in exclusivitate la Radio Dinamo1948.

Cine sunt oamenii care vor să bage la Dinamo

Bogdan Pavel este un antreprenor din industria farmaceutică. Omul de afaceri deține grupul distribuitor de medicamente Pharmnet Group și societățile Europharm Holding SĂ și Pharmnet Plus SRL, dar și Beneva SRL, operatorul brandului de farmacii Beneva, care, de curând, a preluat și lanțul Belladonna, dar și farmaciile Revitalia.

Acesta va detine prin companiile dansului 10% din Red&White Management.

Claudiu Florică a mai vrut să investească la Dinamo în perioada când acționar majoritar era Ionuț Negoiță. La Dinamo va veni din vară și fiul acestuia, Luca Florică.

Urmăriți Playsport.ro și pe