Noi contre între membrii „Generației de Aur”. Dănuț Lupu îl atacă pe Florin Prunea, după ce fostul portar i-a cerut socoteală lui Gheorghe Hagi

Bădulescu Silvian 24.11.2021, 17:07
Noi contre între membrii „Generației de Aur”. Dănuț Lupu îl atacă pe Florin Prunea, după ce fostul portar i-a cerut socoteală lui Gheorghe Hagi

Conducerea tehnică a FRF este în căutarea unui selecționer pentru echipa națională de seniori. Gică Hagi a fost primul antrenor cu care aceștia au discutat, însă el a refuzat propunerea, lucru ce a atras diverse reacții din partea oamenilor de fotbal.

Mesajul lui Dănuț Lupu pentru Florin Prunea

Unul dintre oamenii de fotbal care au reacționat la refuzul lui Hagi pentru echipa națională a fost Florin Prunea. Acesta i-a cerut antrenorului de la Farul să ofere niște explicații pentru faptul că a refuzat să devină selecționer.

Dănuț Lupu a intervenit în direct și s-a luat de Florin Prunea.. Fostul mijlocaș i-a cerut acestuia să-și retragă cuvintele, în caz contrar, ar da și el din casă lucruri mai puțin știute.

Chiar l-aș ruga să își retragă cuvintele alea pe care le-a spus, fiindcă îmi aduc și eu aminte de niște scrisori pe care i le băgau lui Platini prin buzunare.

Îmi aduc aminte mai multe, nu cred că îi convine. Eu nu vreau să mă cert cu Florin, nu mă cert cu nimeni. Pe mine nu m-a deranjat când facea pe milogul la Negoiță să-i dea și lui bani să se ducă în cantonament?

Acum că Florin are o problemă cu domnul Burleanu, ok, dar asta nu înseamnă că toată lumea trebuie să aibă ceva cu domnul Burleanu” a spus acesta.

Cum a reacționat Florin Prunea după refuzul lui Gică Hagi

Fostul portar, dar și coechipier al „Regelui” la echipa națională, Florin Prunea a fost foarte vocal la adresa lui Gică, după ce acesta a refuzat postul de selecționer. El i-a cerut explicații și a ajuns la concluzia că ar fi ieșit „șifonat” în urma întâlnirii cu președintele Federației Române de Fotbal.

Eu cred că Gică trebuie să lămurească această problemă, pentru că el a ieșit cel mai șifonat. Trebuie să vină cu explicații” a spus Florin Prunea în cadrul unei intervenții în direct.

Totodată, el a subliniat că antrenorul de la Farul rămâne persoana ideală pentru a prelua frâiele primei reprezentative.

Toată lumea i-a cerut și îi cere în continuare, e omul care poate reconstrui. El îi cunoaște pe copiii ăia, știe cum se mișcă și cum respiră. El trebuie să o lămurească, sunt convins că o va face”.

După refuzul lui Hagi, Mihai Stoichiță și Răzvan Burleanu s-au întâlnit cu Răzvan Lucescu. S-a speculat că acestuia i s-ar fi oferit propunerea de a venit la națională.

Totuși, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei Slovan Bratislava – PAOK Salonic, antrenorul român a ținut să spună că nu a fost decât o întâlnire amicală și că în acest moment se concentrează pe munca de la echipa elenă.