„Noi doi”! Alături de ce bărbat a fost surprinsă Anamaria Prodan după ce s-a despărțit de Flavius Nedelea și a reînceput să vorbească cu Reghe

Catinca Giosanu 06.06.2023, 14:18

Anamaria Prodan a trăit o scurtă poveste de dragoste alături de Flavius Nedelea. Impresara a rezistat doar câteva luni alături de omul de afaceri. Cei doi au decis să o ia pe drumuri diferite în urmă cu trei săptămâni, însă au rămas în relații de prietenie.

Anamaria Prodan, surprinsă într-o ipostază neașteptată

Anamaria Prodan continuă să ne surprindă, după ce a anunțat că s-a împăcat cu fostul soț, Laurențiu Reghecampf. Fostul iepuraș Playboy a vorbit din nou despre relația care o leagă de Flavius Nedelea.

Impresara a transmis printr-o postare pe Instagram că îl iubește în continuare pe cunoscutul om de afaceri.

NOI 2 VOM STA LA ACEEAȘI MASĂ FOREVER! LUAȚI EXEMPLU DE LA NOI ȘI RĂMÂNEȚI CU CEI CE AU ADUS LUMINĂ ÎN INIMILE VOASTRE, SUFLETE LIPITE ȘI PRIETENI PE VIAȚĂ! LOVE U”, a scris Anamaria Prodan, în dreptul unei imagini care o înfățișează alături de milionarul Flavius Nedelea.

”Se gândește la noi”

Anamaria Prodan este convinsă că nici Laurențiu Reghecampf nu a uitat-o, chiar dacă și-a întemeiat o familie alături de Corina Caciuc.

”Eu vorbesc cu Laur pentru copii. Ne-am împăcat pentru copiii noștri, luăm decizii împreună pentru copiii noștri, copiii s-au liniștit, sunt fericiți. Viața merge înainte. El va rămâne parte din sufletul nostru și familia noastră toată viața. Avem un copil împreună. Timpul vindecă orice rană. Când cineva rămâne blocat într-o chestie, înseamnă că are probleme cu el însuși. Timpul te face să uiți și să ierți. Eu și Reghe vorbim orice despre copilul nostru, dacă are nevoie să îl ajut cu ceva, știe că se poate baza pe mine.

Pentru el, tot ceea ce s-a întâmplat, nu i-a adus nimic bun, decât un copil superb, să-i trăiască și atât. Eu îl cunosc mai bine ca mama lui pe Laur. Nimeni nu îl cunoaște cum îl cunosc eu și el pe mine la fel. Laur se gândește cu drag întotdeauna la noi. Laur o să mă iubească toată viața lui, după Dumnezeu eu o să fiu.”, a spus recent fiica Ionelei Prodan.

Urmăriți Playsport.ro și pe