Nora lui Victor Pițurcă, frumoasa Cristina Ich, ascunde un mare secret. De ce și-a schimbat numele

Moldoveanu Camelia / 06.01.2022, 09:41

Cristina Ich nu este Cristina Ich. Nora lui Victor Pițurcă, așa cum este numită de lumea mondenă cu toate că nu este căsătorită cu Alex Pițurcă, ascunde un mare secret. „Regina Instagramului” și-a schimbat numele pentru a uita o suferință profundă.

Nora lui Victor Pițurcă și-a schimbat numele pentru a ascunde o mare suferință

Frumoasa Cristina Ich, cunoscută de majoritatea oamenilor ca fiind incluencerița de pe Instagram, și-a schimbat numele din buletin. De fapt, pe nora lui Victor Pițurcă o cheamă Cristina Mincu și s-a născut în Republica Moldova în urmă cu mai bine de 30 de ani.

Frumoasa brunetă a povestit în podcast-ul lui Cătălin Măruță de ce a ales ca din 2010 să se prezinte Cristin Ich și nu Cristina Mincu. Mama copilului lui Alex Pițurcă ascunde o mare suferință.

În curând și în buletin va scrie Cristina Ich. Renunț la Micu. Din 2010 m-am prezentat cu numele Cristina Ich. Îmi schimb numele pentru că nu vreau să mă lege nimic de viața pe care am lăsat-o îngropată cu ani în urmă. E singurul lucru pe care nu aș vrea să îl explic niciodată.

E un subiect sensibil.

Mama mea o icoană. Iar tatăl meu vitreg este un om extraordinar. De la 12 ani este tatăl meu adevărat. Eu când l-am întâlnit pe el, l-am simțit tată. I-am spus mamei: cu el mi-aș dori să mă căsătoresc.

Tatălui biologic îi doresc sănătate. Nu știu nimic de el și nici nu vreau să știu”, a declarat Cristina Ich.

S-a despărțit de Alex Pițurcă? „Voi aveți impresia că s-a născut bărbatul care să mă bage în depresie”

Se anunță prima despățire-șoc a anului 2022. Noaptea de Revelion a fost prilejul ideal pentru ca personajele mondene să descoasă fiecare subiect fierbinte. Ei bine, printre picanteriile de la masa dintre ani s-a numărat și relația lui Alexandru Pițurcă, fiul lui Victor Pițurcă, cu frumoasa Christina Ich.

La mijlocul lunii decembrie au apărut în presă fotografii cu faimoasa vedetă de Instagram în timp ce se ținea de mână cu un bărbat misterios. Bineînțeles că nu era vorba despre Alexandru Pițurcă, tatăl lui Noah. Imaginile au făcut furori, iar de Revelion familia lui Victor Pițurcă a fost subiect de bârfă. Ich a luat foc atunci când a aflat, însă a confirmat indirect faptul că a fost părăsită de Alexandru Pițurcă.

Mi-a dat o prietenă mesaj ”Băi, ești subiect de bârfă la masa de Revelion”. (…) Voi aveți impresia că s-a născut bărbatul care să mă bage în depresie că m-a lăsat, dar ce, nu m-au mai lăsat bărbații?! (…) Mie nu mi se pare că ăsta este motiv să intri în depresie.

Vă dați seama cam cât de ocupate erau duduile alea că în seara de Revelion să vorbești despre o țoapă de pe Instagram. Fetiță, dar n-ai altă treabă? Du-te și regulează-te, fă ceva!”, a transmis Cristina Ich pe InstaStory.

Cristina Ich dă apă la moară speculațiilor, Alex Pițurcă le pune capăt

Alexandru Pițurcă a reacționat și el după ce frumoasa Cristina Ich s-a dezlănțuit pe rețelele sociale. Fiul fostului selecționer a dorit să clarifice situația. Iată ce a scris tânărul pe Instastory:

Nu m-am despărțit de Cristina și nici nu am de gând. Mulțumesc.”, a fost mesajul lui Alexandru Piţurcă, după ce s-a spus că s-a despărţit de Cristina Ich.