Notele românilor Mihăilă și Man în presa din Italia după remiza dintre Parma și Udinese

Marian Cărăvan 21.02.2021, 23:01
Notele românilor Mihăilă și Man în presa din Italia după remiza dintre Parma și Udinese

Valentin Mihăilă și Dennis Man s-au aflat azi pe teren, dar Parma a scos doar o remiză, 2-2, cu Udinese. Mihăilă a fost titular și a bifat 79 de minute, iar Man a intrat în minutul 67. Notele românilor Mihăilă și Man în presa din Italia după remiza dintre Parma și Udinese.

Notele românilor Mihăilă și Man în presa din Italia după remiza dintre Parma și Udinese

Parma a remizat, 2-2, cu Udinese, după ce a condus cu 2-0. Cu Valentin Mihăilă pentru prima oară titular în Serie A, Parma s-a desprins la 2-0, dar în cele din urmă a trebuit să se mulțumească cu un singur punct. Fostul fotbalist al Craiovei a bifat 79 de minute din acest meci în care a reușit să iasă în evidență. A scos penalty-ul din care Parma a făcut 2-0 și a avut alte trei ocazii pe parcursul meciului. La una dintre ele a primit pasa chiar de la Dennis Man, cel care a intrat pe teren în minutul 67. S-a încheiat însă 2-2, după un meci în care Mihăilă a fost unul dintre remarcații presei. Notele românilor Mihăilă și Man în presa din Italia după remiza dintre Parma și Udinese.

6,5 este calificativul primit de Mihăilă din partea Calcionews24, Sky Sports Italia și Parmatoday. Cele trei publicații i-au acordat însă note diferite lui Dennis Man. Astfel, fostul jucător al FCSB a primit 5,5 în Calcionews, 6 în Sky Sports și 5 în Parmatoday.

Conform Sofa Score, Mihăilă a primit nota 7.1 Fostul jucător al celor de la FCSB, Dennis Man, a fost notat cu 6.8, fiind cea mai mare notă primită de rezervele Parmei. Cea mai mare notă a meciului, 7.7, a fost primită de Cornelius, de la Parma.

Valentin Mihaila (nr. 28) a fost titular la Parma in remiza cu Udinese. A scos un penalty si a avut trei ocazii
Valentin Mihaila (nr. 28) a fost titular la Parma in remiza cu Udinese. A scos un penalty si a avut trei ocazii

Cum s-au prezentat Mihăilă și Man în Parma – Udinese 2-2

Valentin Mihăilă a fost titular și a bifat 79 de minute. Cât timp s-a aflat pe teren a reușit 15 pase, a expediat 3 șuturi, a câștigat două dueluri, a comis un fault și a avut 30 de atingeri de balon. Dennis Man a bifat ultimele 23 de minute ale meciului. A reușit 8 pase, a dat 4 pase greșite, a expediat un șut, a câștigat trei dueluri, a comis un fault și a avut 17 atingeri de balon.

După acest meci, Parma a rămas pe locul 19 (penultimul), cu 14 puncte. Echipa lui Dennis Man și Valentin Mihăilă are șanse tot mai mici de a se salva de la retrogradare. Diferența dintre Parma și Torino (ocupanta locului 17, primul deasupra liniei retrogradării) este de 6 puncte. Puțin probabil ca Parma să ajungă pe ultimul loc după această etapă. Asta pentru că ultima clasată, Crotone, cu 12 puncte, joacă luni în deplasare cu Juventus.

În etapa următoare, Parma joacă sâmbătă, 27 februarie, de la ora 16:00, pe terenul celor de la Spezia.