Noua forță din Liga 1 are un buget fabulos și a început deja să transfere fotbaliști de la CFR Cluj sau FCSB

Octavian Vasilescu 17.06.2022, 11:05
Noua forță din Liga 1 are un buget fabulos și a început deja să transfere fotbaliști de la CFR Cluj sau FCSB

FC Argeș a impresionat în sezonul precedent, iar clubul are planuri mărețe pentru viitor. Bugetul piteștenilor a crescut semnificativ, iar în această vară au fost transferați jucători importanți.

Principalul finanțator al echipei FC Argeș, Viorel Tudose, a spus că firma sa, Getica 95, va pompa și mai mulți bani în bugetul clubului. FC Argeș a prins play-off-ul în sezonul recent încheiat, astfel că ambițiile au crescut în Trivale.

FC Argeș are un buget mai mare în noul sezon

Va fi mult mai mare decât a fost până acum şi va fi cam de 4-5 ori mai mult decât au dat ceilalţi sponsori la un loc anul acesta. O să existe şi nişte condiţii acolo… Multă lume vrea să apară pe tricourile echipei şi aportul financiar să fie redus… Nu vreau să comentez acum, sunt nişte chestiuni interne. Problema noastră este să găsim soluţii să formăm o echipă competitivă.

Prepeliță și-a prelungit contractul pentru un an de zile, cu posibilitatea de reînnoire pentru încă un an, iar obiectivul este accederea în play-off. Este normal să aibă acest obiectiv, pentru că am fost acolo și acolo ne este locul. Dar în play-off să nu să terminăm ca anul acesta, pe locul șase, ci să facem o figură frumoasă.

Obiectivul este accederea în play-off și o clasare cât mai bună în Cupa României și, de ce nu, accederea în cupele europene”, a anunțat Viorel Tudose, conform Jurnal de Argeș.

Primarul din Pitești, Cristian Gentea, a anunțat recent că FC Argeș va avea un buget de circa 6 milioane de euro în noul sezon!

În actuala perioadă de mercato FC Argeș i-a transferat pe Cătălin Straton, Mike Cestor, Andreias Calcan, Fabio Vianna, Antonio Jakolis, Marius Constantin, Dorian Bertrand și Julio Donisa.

FC Argeș va avea și un stadion nou

Cristian Gentea a anunțat că în Trivale va fi ridicat cel mai modern stadion al țării. Playsport.ro a făcut o solicitare către Compania Națională de Investiții (CNI) pentru a afla stadiul proiectului.

Reprezentanții CNI au anunțat că încă se lucrează la documentația tehnică pentru noul stadion al echipei FC Argeș. Primarul Gentea speră ca noul stadion să fie gata în 2024.

Arena „Nicolae Dobrin”, din Pitești, a fost inaugurată în 1964 și renovată în 2007. Noul stadion va fi construit pe locul celui actual.

CNI, anunț cu privire la noul stadion din Pitești

La momentul actual UAT Pitești are în lucru studiul de fezabilitate pentru obiectivul menționat. Ulterior depunerii documentației la CNI, aceasta urmează să fie analizată în vederea avizării în cadrul Consiliului Tehnico – Economic al CNI, Consiliului Tehnico – Economic al MDLPA și în cadrul Consiliului Interministerial de Avizare Lucrări Publice de Interes Național și Locuințe în vederea emiterii hotărârii de guvern prin care vor fi aprobați indicatorii tehnico-economici.

Demararea procedurii de achiziție publică pentru contractarea lucrărilor de execuție este condiționată de parcurgerea tuturor acestor etape și implicit de asigurarea alocațiilor bugetare”, se arată în răspunsul oferit de CNI pentru Playsport.

Urmăriți Playsport.ro și pe