Noua iubită a lui Toni Iuruc seamănă izbitor cu Simona Halep. Cum arată blonda în compania căreia bărbatul petrece mult timp

Dragos Stefanescu 10.10.2022, 11:30

În urmă cu o lună, Toni Iuruc și Simona Halep au pus punct căsniciei lor după numai un an de la cununia civilă. Despărțirea celor doi a luat prin surprindere pe toată lumea. Toni Iuruc nu pare însă afectat de acest moment delicat și încearcă să-și refacă viața. Afaceristul a fost văzut în ultima vreme în compania unei femei care seamănă destul de bine cu Simona Halep.

Toni Iuruc încearcă să o uite pe Simona Halep. Afaceristul se întâlnește cu o femeie care seamănă cu marea campioană

A trecut deja o lună de la divorțul dintre Toni Iuruc și Simona Halep. Cei doi au surprins pe toată lumea când au decis să pună capăt mariajului lor după numai un an de la cununia civilă.

După acest episod neplăcut, fiecare dintre cei doi încearcă acum să-și refacă viața. Toni Iuruc a fost surprins în ultima vreme foarte des în localurile de lux din București. Afaceristul este însoțit mereu de prieteni. Potrivit Cancan.ro, Toni Iuruc a fost surprins în compania une femei misterioase, care seamănă izbitor cu Simona Halep. Se pare că Toni este gata pentru o nouă relație după despărțirea de marea campioană.

Toni Iuruc, un cuceritor iremediabil

Toni Iuruc este un mare cuceritor, iar dovadă stau cele trei căsnicii pe care le are la activ. Înainte de Simona Halep, afaceristul a mai fost căsătorit de două ori.

Prima soție a lui Ton Iuruc a fost Alina, un fotomodel despre care afaceristul a spus că l-a înșelat. Acesta ar fi fost motivul rupturii dintre cei doi.

Ulterior, Toni s-a îndrăgostit de Liana, pe care a cerut-o rapid în căsătorie. Cei doi au făcut doar cununia civilă la momentul respectiv. Ca și în cazul Simonei Halep, petrecerea a avut loc într-un local de lux din Mamaia. Nici această căsnicie nu a durat prea mult. Toni Iuruc a decis să divorțeze după doar zece luni de mariaj. Omul de afaceri a luat decizia după ce a aflat că soția lui ar fi avut o relație extraconjugală. În plus, Liana era însărcinată la momentul divorțului, dar mai târziu s-a dovedit că nu era copilul lui Toni Iuruc.

Când revine Simona Halep în circuitul WTA

După ce a suferit o intervenție chirurgicală la nas, Simona Halep le-a transmis fanilor că are nevoie de mai mult timp pentru a se recupera. Astfel, marea noastră campioană a decis să ia o pauză prelungită din competițiile de tenis pentru a nu-și periclita sănătatea.

Salutări, tuturor. Vreau să vă informez în legătură cu situația mea actuală, să reflectez asupra a ceea ce s-a întâmplat în acest an și, așa cum am făcut-o mereu, să-mi împărtășesc sentimentele cu voi.

După cum știți, în februarie am fost foarte aproape să mă retrag din tenis. Simțeam că nu mai am forța necesară să revin în Top 10. M-am confruntat cu anxietatea și am simțit că trebuie să mă opresc. (…)

Nu ştiu cât de lungă va fi perioada de recuperare. În acest moment nu mă gândesc la nimic altceva în afară de recuperare. Ceea ce este cert este că nu voi mai putea juca în acest an la niciun turneu. Sezonul 2022 este încheiat pentru mine.  2022, ai fost un an interesant, plin de evenimente. Ne vedem pe teren, 2023. Încă simt că mai am multe de dat pe terenul de tenis şi mai am obiective de îndepinit.”, a scris Simona Halep, pe rețelele de socializare.

Urmăriți Playsport.ro și pe