Noua senzație din fotbal, mai aproape de Spania decât de Germania. Cu cine negociază Karim Adeyemi

Bordei Radu / 05.11.2021, 10:44
Noua senzație din fotbal, mai aproape de Spania decât de Germania. Cu cine negociază Karim Adeyemi

Noua senzație din fotbal s-a remarcat la Salzburg, echipă care l-a lansat și pe Erling Haaland. Austriecii s-au transformat într-o adevărată rampă de lansare pentru tinerele talente. Aceștia îi ajută să își atingă potențialul uriaș, apoi fac un profit frumos de pe urma lor. Așa pare să fie cazul și cu jucătorul cu origini române, Karim Adeyemi.

La 19 ani, atacantul german este unul din cei mai urmăriți jucători din Europa. Evoluțiile sale l-au adus îna tenția marilor cluburi. Bayern părea favorită la semnătura acestuia, dar se pare că bavarezii vor rata unul din cele mai promițătoare talente de pe continent.

Noua senzație de fotbal poate ajunge la Madrid. Atletico și Real Madrid se bat pentru semnătura fotbalistului

La 19 ani, Adeyemi are toată lumea la picioare. A strâns deja 3 selecții în naționala mare a Germaniei, pentru care a marcat deja un gol. La Salzburg impresionează, inclusiv în Liga Campionilor. Așa că austriecii sunt resemnați la gândul că îl vor pierde la vară. Este adevărat că șefii gruării se vor bucura de suma de transfer importantă pe care o vor obține. Salzburg va cere minim 30 de milioane de euro, dar se speră că suma obținută va fi mai aproape de 40 de milioane.

Bayern era principala candidată la semnătura fotbalistului. Cu toate acestea, bavarezii nu se grăbesc să facă o ofertă și alte forțe ale continentului au intrat pe fir.

Cele două mari rivale din Madrid, Atletico și Real sunt și ele interesate. Mai ales echipa lui Diego Simeone este gata să facă o ofertă, iar agentul jucătorului va face deplasarea în capitala Spaniei.

Condiția pentru ca Bayern să realizeze transferul lui Adeyemi. ce preferă fotbalistul

Bavarezii se pregătesc pentru viitor, iar Kinglsey Coman are mereu probleme cu accidentările. Francezul ar putea fi vândut, iar atunci Adeyemi va fi varianta perfectă de a-l înlocui. De aceea șefii liderului din Bundesliga nu se grăbesc, încă, să facă o înțelegere. Aceștia îl admiră pe jucător, dar nu vor să arunce cu bani pe transferuri.

Fotbalistul recunoaște și el că ar prefera să joace în Bundesliga. La Bayern ar avea șansa să crească și să se bată pentru cele mai importante trofee din Germania, dar și pentru Liga Campionilor.

Dacă Bayern mi-ar face o ofertă, cerd că aș alege să merg pe această cale. Vreau să arăt ce pot face, cine sunt și că a fost o greșeală să mă lase să plec” a spus acesta.