Noua strategie a lui Gigi Becali la FCSB. Ce spune patronul echipei despe Edjouma și Compagno

Bogdan Solomon 07.06.2023, 12:35
Noua strategie a lui Gigi Becali la FCSB. Ce spune patronul echipei despe Edjouma și Compagno

Gigi Becali are o nouă strategie cu privire la Malcom Edjouma și Andrea Compagno, două dintre principalele produse de export ale FCSB-ului. Aceștia ar putea face obiectul unor transferuri peste hotare, dar nu în orice condiție.

Schimbare de strategie la FCSB. Ce a decis Gigi Becali în legătură cu Edjouma și Compagno

Adus în februarie 2022 de la FC Botoșani pentru 330.000 de euro, Edjouma are șanse să plece de la vicecampioană, însă doar în cazul unei oferte care să depășească pragul de 1,5 milioane de euro. Într-o situație similară se află și golgheterul Compagno.

Patronul declara deunăzi că ar fi dispus să-l cedeze pentru aceeași sumă pe care le-a oferit-o și celor de la FCU Craiova în vara anului trecut, respectiv 1,5 milioane de euro, dar pretențiile au crescut între timp. Echipa care își dorește să beneficieze de serviciile sale trebuie să ofere 2,5 milioane de euro.

„Eu am o nouă strategie. Cine îl vrea pe Compagno trebuie să dea cu 1 milion mai mult decât l-am luat. Aşa e în cazul tuturor jucătorilor care au peste 25-26 de ani la noi. Dacă îl vor, să dea cu un milion mai mult. Pe Edjouma vreau de la 1,5 milioane de euro în sus şi tot aşa.

Nu vreau să scap de ei. Să ceri 2 milioane înseamnă să scapi de ei? Înseamnă că faci afaceri. De cine am vrut, am scăpat până acum. N-aţi văzut? Eu pe cine nu mai vreau la echipă, îi las să plece. V-am spus încă de la finalul campionatului lista celor şapte care pleacă”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

FCSB nu mai concepe să rateze titlul

În paralel, latifundiarul din Pipera poartă discuții pentru întărirea echipei, astfel încât în sezonul viitor să-și vadă împlinit visul de a cuceri un nou titlu. Vlad Chiricheș și Arnold Garita se numără printre principalele ținte, dar nu sunt deloc ușor de adus.

„Vreau să fac o echipă cu care să câştigăm titlul. Nu mai vreau să trăim ceea ce am trăit în sezonul trecut. Despre Chiricheş şi Garita nu am ce să vă spun acum. Când o să se facă, o să ştiţi. Dar nu pot să vin cu poveşti.

O să vedem dacă o să putem să îi luăm. Chiricheş mai are contract acolo, Garita mai are contract la FC Argeş. Nu e chiar atât de simplu şi v-am spus, eu nu mai vreau să vorbesc poveşti. Dacă o să ne înţelegem cu ei, o să ştiţi”, a mai spus Becali.

Urmăriți Playsport.ro și pe