Noua țintă fixată la FCSB. „Cred că va fi spulberat și acest record!” Strategia lui Gigi Becali, dezvăluită de Mihai Stoica

Robert Zanfir / 02.01.2022, 17:16
Noua țintă fixată la FCSB. „Cred că va fi spulberat și acest record!” Strategia lui Gigi Becali, dezvăluită de Mihai Stoica

Gigi Becali este hotărât să atingă noi recorduri în materie de transferuri. Cel puțin asta susține Mihai Stoica. Managerul FCSB este convins că roș-albaștrii vor obține curând o sumă cu mult mai mare față de cea primită în urma transferului lui Dennis Man.

FCSB va începe 2022 de pe poziția secundă. Echipa lui Toni Petrea este la 10 puncte de liderul CFR Cluj, iar oficialii echipei par să-și fi luat gândul de la titlu. „De-acum, șansele sunt foarte mici”, a recunoscut Mihai Stoica.

Noua țintă fixată la FCSB. Strategia lui Gigi Becali, dezvăluită de Mihai Stoica

Gigi Becali a anunțat că nu va mai investi bani la echipă. Mai mult, omul de afaceri este dispus să se despartă și de doi dintre cei mai valoroși jucători ai săi. Claudiu Keșeru și Constantin Budescu nu mai sunt în planurile omului cu banii de la FCSB.

În ciuda crizei de rezultate din ultimii ani, Gigi Becali este convins că va da iar lovitura pe piața transferurilor. Iar Mihai Stoica laudă „marfa” latifundiarului.

Man a ajuns la Parma, pentru că patronul Krause a fost disperat. Şi fiul lui, care naviga mult pe internet, a insistat să-l ia.

Oricum, la ce avem noi în club, în momentul de faţă, cred că va fi spulberat şi acest record de transfer
Mihai Stoica, la TelekomSport

Octavian Popescu, Florinel Coman, Darius Olaru sau Ianis Stoica sunt câțiva dintre jucătorii în schimbul cărora Gigi Becali speră să obțină sume impresionante pentru fotbalul românesc.

Transferul lui Dennis Man, ironizat de Adrian Porumboiu

Fost patron de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu critică transferul pe bani mulți al lui Dennis Man. Gigi Becali a obținut 13 milioane de euro în schimbul jucătorului care acum nu se mai regăsește în tricoul Parmei.

„Nu văd unul să sară. A fost Moruțan, a făcut două fente și afară! Man, dacă poate să facă cât a făcut, adică cifra pe care nu o mai spun, Doamne, eu nu pot să cred asta! E făcut să luăm banii, bravo! Niciodată asta!

O singură fentă în stânga, pasă înapoi și gata. Nicio treabă! PR-ul a fost de 13 milioane și diferența a fost cât e valoarea lui. Dar bravo, asta înseamnă și o artă. Nu poți să te superi pe cel care a făcut PR-ul. Și a reușit, el e excelent aici.

Dacă n-am o admirație pentru tipul respectiv, aici am o admirație pentru că a reușit să vândă ceva ce e inimaginabil. Când am auzit, am zis că e vreo goangă ceva. Și ca dovadă, nu poate să…”, a spus Adrian Porumboiu, conform Digi Sport.