Noul investitor de la Rapid este deja extrem de implicat în viața echipei. Dezvăluirea făcută de Daniel Pancu

Gabriel-Alexandru Ioniță 20.04.2022, 12:53
Noul investitor de la Rapid este deja extrem de implicat în viața echipei. Dezvăluirea făcută de Daniel Pancu

Deja nu mai este o știre faptul că Dan Șucu este unul dintre oamenii care investesc la Rapid. Omul de afaceri finanțează deja de mai mult timp grupele de copii și juniori ale clubului giuleștean și este pregătit să facă pasul și spre acționariatul echipei mari.

Acest lucru a fost anunțat de Dumitru Dragomir și confirmat în mai multe rânduri de oficialii Rapidului, inclusiv de către acționarul majoritar Victor Angelescu.

Dan Șucu a fost prezent în tribune la meciul Rapid – Gaz Metan Mediaș 8-0

Proprietarul Mobexpert este deja extrem de implicat în viața echipei din Giulești și a fost prezent în tribune la meciul pe care echipa antrenată de Adrian Mutu l-a câștigat cu scorul de 8-0 contra celor de la Gaz Metan Mediaș. Dezvăluirea a fost făcută de Daniel Pancu, fostul mare atacant al Rapidului, prezent și el la această partidă.

Da, da (n.r. – era în tribune Dan Șucu). Era pentru prima oară când l-am văzut. L-am salutat, da”, a dezvăluit Daniel Pancu la Pro Arena.

Totodată, Pancu a subliniat cât de importante sunt pentru Rapid investițiile care s-au făcut recent în bazele de pregătire, atât în cele pentru echipa mare, cât și în cele pentru juniorii clubului: „Mai importantă decât stadionul este baza de pregătire a Rapidului și am înțeles că s-au făcut investiții și vor fi gata două baze în viitorul apropiat”.

Legat de acest subiect, Victor Angelescu a confirmat anterior că investiția făcută de Dan Șucu în aceste două baze de pregătire se ridică la nu mai puțin de 10 milioane de euro.

„Din ce am vorbit cu el (n.r. Dan Şucu), o să facă investiţii de 10 milioane de euro. Toată investiţia, din ce ştiu eu şi din ce vorbim, investiţia în aceste două baze, Coresi şi Constructorul, va ajunge la 10 milioane de euro. Când ele vor fi gata. După care, în cât timp îţi recuperezi aceşti bani…”, a spus recent acționarul majoritar de la Rapid.

Victor Angelescu, anunț important pentru jucători după victoria cu Gaz Metan

Legat de meciul cu Gaz Metan, Victor Angelescu a apreciat în exclusivitate pentru PlaySport că nu este normal ca o echipă să ajungă într-o astfel de situație, precum cea de la formația din Mediaș. Totodată, acționarul majoritar de la Rapid a anunțat că jucătorii lui Adrian Mutu vor avea o primă specială dacă vor reuși să se califice pentru ediția viitoare de Conference League.

A fost o victorie bună pentru noi, am trăit meciul liniștit. Totuși, e păcat că se întâmplă așa ceva în Liga 1. Nu e normal ca o echipă să arate astfel, cred că și jucătorii de acolo sunt foarte afectați. Noi ne-am făcut treaba, am jucat.

Noi ne-am îndeplinit obiectivul, iar acum vrem să mergem la baraj și apoi să câștigăm play-out-ul. Băieții vor avea o primă pentru calificarea în Conference League, categoric. Dar mai avem meciuri de jucat până acolo. Suntem într-o formă bună, sperăm să o ținem tot așa. Adrian Mutu face o treabă foarte bună, se vede că jucăm altceva.

Jucătorii au înțeles imediat indicațiile lui și se simt foarte bine pe teren. Mutu este un antrenor care și-a impus filosofia de joc. Nu ar fi o supărare dacă n-am ajunge în preliminariile Conference League, tot ce vom obține de acum înainte va fi un bonus”, a spus Victor Angelescu.

Adrian Mutu a refuzat încă o dată galeria Rapidului. Ce gest a făcut antrenorul după victoria cu Gaz Metan