Noul transfer de la FCSB stă cu bagajele făcute. „Dacă nu merit să joc, voi pleca”

Radu Bordei 18.09.2022, 21:59
Noul transfer de la FCSB stă cu bagajele făcute. „Dacă nu merit să joc, voi pleca”

Ultimul transfer de la FCSB s-a alăturat echipei și speră cât mai repede să își ajute colegii din teren. După despărțirea de Vadim Rață, Nicolae Dică a mai cerut un mijlocaș și l-a primit pe Boban Nikolov. Macedoneanul a venit livber de contract, după experiența la Sheriff.

Ultimul transfer de la FCSB este pregătit de orice. „Știu unde am venit”

Boban Nikolov este conștient că nu va avea mult timp să îl convingă pe Gigi Becali de valoarea lui. Mijlocașul de 28 de ani așteaptă să debuteze după perioada competițională. Până atunci trage tare la antrenamentele lui Nicolae Dică.

Ne-am înțeles repede, în două zile. Mă bucur că m-au căutat FCSB și Dică și mă întorc în România. Știu ce înseamnă FCSB, este o echipă mare. Am avut oferte și din China, dar am refuzat ca să vin la FCSB. Știu că este presiune mare, știu unde am venit. Dacă nu voi merita, nu mi se va prelungi contractul, asta e. Nu mă tem de reacțiile patronului, este clubul lui. Presiunea este normală pentru orice fotbalist. Eu am venit pentru titlu, am încredere că putem câștiga, a declarat Boban Nikolov

Nicolae Dică îl contrazice pe Gigi Becali și anunță că se bazează în continuare pe Rusu și Dulca

Nicolae Dică a reacționat prompt, la scurt timp după ce Gigi Becali a anunțat că este nemulțumit de Bogdan Rusu și Marco Dulca și că vrea să scape de ei în iarnă. Antrenorul FCSB-ului a subliniat că cei doi trebuie să rămână în continuare la echipă și să se pregătească foarte bine, în așteptarea unei noi șanse.

Ei (n.r. Bogdan Rusu şi Marco Dulca) trebuie să rămână la echipă, să se antreneze, să joace bine. Dacă Rusu intră bine și până la iarnă dă 10 goluri, crezi că nu rămâne? Oricare jucător trebuie să dea totul. De la un meci la altul se poate schimba totul. Și după meciul cu Viking eram cei mai buni. După, eram zero. La fotbal se pot schimba multe de la un meci la altul”, a spus Nicolae Dică la conferința de presă premergătoare meciului cu CSU Craiova de duminică seară.

Gigi Becali a anunțat în mod clar că nu este mulțumit de randamentul dat de Bogdan Rusu și Marco Dulca și că își dorește să îi cedeze pe cei doi în iarnă. Patronul FCSB-ului a explicat că ia serios în calcul să îi retrimită pe ei la echipele de la care au venit, CS Mioveni, respectiv Chindia Târgoviște, pe modelul Vadim Rață la FC Voluntari.

Urmăriți Playsport.ro și pe