Novak Djokovic a dezvăluit ce i-a spus, la fileu, lui Carlos Alcaraz, după ce l-a învins în semifinalele Roland Garros 2023: „Respect asta foarte mult”

Radu Bordei 10.06.2023, 10:05
Novak Djokovic a dezvăluit ce i-a spus, la fileu, lui Carlos Alcaraz, după ce l-a învins în semifinalele Roland Garros 2023: „Respect asta foarte mult”

Novak Djokovic se pregătește de marea finală, de la Roland Garros, contra lui Casper Ruud. Pentru jucătorul sârb este o șansă uriașă să devină primul tenismen din istorie care să câștige 23 de trofee de Grand Slam. În semifinale, Nole a trecut cu șansă de liderul mondial, Carlos Alcaraz.

Novak Djokovic l-a lăudat pe adversarul din semifinalele Roland Garros

Carlos Alcaraz pare destinat să fie viitorul superstar din tenis. Spaniolul de 20 de ani a impresionat în această ediție de Roland Garros și devenise favoritul tribunei dar și al specialiștilor. În semifinala cu Djokovic, Alcaraz a demonstrat că poate să joace la un nivel care să îi pună probleme chiar și unui mare campion. Din păcate pentru spaniol, acesta a acuzat dureri, după primele două seturi și s-a văzut imediat. Carlos nu a mai putut să joace la același nivel și a pierdut clar. Djokovic a simțit și el momentul dificil al rivalului și l-a felicitat pe acesta la final.

Îmi pare rău de ghinionul lui Carlos. La acest nivel, ultimul lucru pe care îl dorești este să ai crampe, mai ales într-un moment ca acesta, semifinale de Grand Slam. Sper să se însănătoșească repede și să revină cât mai curând. Nu a știut ce să facă, dacă să se retragă sau să continue. Felicitări pentru spiritul de luptă și pentru faptul că a rămas în teren.

I-am spus la fileu că știe cât de tânăr este și că are tot timpul și sunt sigur că va câștiga acest turneu de multe ori. Este un competitor grozav, un jucător incredibil, ne vom mai întâlni, a dezvăluit Nole.

Nadia Comăneci a dezvăluit ce i-a zis Djokovic după semifinala de la Roland Garros

Nadia Comăneci s-a numărat printre celebritățile prezente în arenă la partida dintre Novak Djokovic și Carlos Alcaraz. După cum vă spuneam, meciul s-a încheiat cu victoria sârbului. Una dintre cele mai bune gimnaste din toate timpurile, Nadia a vorbit despre partida respectivă, precizând că îl cunoaște pe Djokovic de mai mult timp.

„A fost un meci superb. Greu de descris în cuvinte. Doi jucători excepționali. M-am bucurat mult pentru Novak pe care- l știu de multă vreme”, a declarat Nadia Comăneci, potrivit celor de la ProSport.

Imediat după ce tenismenul sârb a părăsit terenul de joc, Nadia a ținut să îl felicite personal pentru victoria obținută în fața lui Alcaraz. „I-am transmis felicitări și mi-a răspuns în limba română: „ce faci?” „Bine?”, a adăugat Nadia Comăneci.

Urmăriți Playsport.ro și pe