Nu a fost dorit la Rapid, dar este la un pas să semneze cu o echipă dintr-un campionat puternic. Cu ce formație negociază Șumudică

Cosmin Olteanu 24.08.2023, 18:03
Nu a fost dorit la Rapid, dar este la un pas să semneze cu o echipă dintr-un campionat puternic. Cu ce formație negociază Șumudică

Nu a fost dorit la Rapid, dar este la un pas să semneze cu o echipă dintr-un campionat puternic. Cu ce formație negociază Șumudică.

Marius Șumudică este liber de contract după ce, în această vară, s-a despărțit de Al-Raed.

Cu ce formație negociază Șumudică

Marius Șumudică se află în discuții cu Gaziantep, anunță Fanatik. Una dintre condițiile pe care tehnicianul român le-ar fi pus, pentru a semna contractul, ar fi transferul a cinci jucători, lotul formației din Turcia fiind destul de slab.

Șumudică a mai antrenat-o pe Gaziantep între 2019 și 2021, perioadă în care clubul din Turcia a avut rezultate foarte bune.

Gaziantep se află pe penultimul loc din prima ligă turcă, înregistrând două înfrângeri după primele două etape. În privința schimbării antrenorului de la Gaziantep, decisiv ar urma să fie meciul cu Galatasaray, din etapa a patra,

Marius Șumudică, interzis la FCSB

Deși, în ultima perioadă, s-a vehiculat faptul că Marius Șumudică ar putea ajunge la FCSB, Gigi Becali a anunțat că tehnicianul, în vârstă de 52 de ani, nu o va antrena niciodată pe echipa sa.

„Șumudică e prietenul meu. Îmi place de el. Vă spun odată pentru totdeauna. Șumudică nu va antrena niciodată FCSB. Luati-vă gândul definitiv. Am luat o hotărâre atunci. Eu am niște prinicpii în viață. Eu nu vrea să mă cert cu Șumudică, e un băiat bun. Am niște principii în viață. Dacă vreodată ai făcut ceva, să mă minți în față. Dacă m-ai mințit azi după ce am vorbit ceva ieri..eu iert, dar țin cont. Șumudică e băiat deștept.

Dacă îl iei pe Băluță și joci cu el al doile aatacant, îi distrugi pe toți. Vorbesc cu Meme a doua zi, uite ce a zis Charalambou și Pintili, uite să jucăm cu Băluță al doilea atacant. Șumudică e băiat deștept, dar nu va veni la FCSB” a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe