Nu e glumă! Vali Argăseală ar putea să se lanseze în muzică! Oficialul FCSB compune pentru Ștefan Stan!

Marian Cărăvan / 18.02.2021, 23:31
Nu e glumă! Vali Argăseală ar putea să se lanseze în muzică! Oficialul FCSB compune pentru Ștefan Stan!

Nu e deloc o glumă! Președintele celor de la FCSB s-ar putea regăsi și într-o altă ipostază. Vali Argăseală ar putea să se lanseze în muzică! Oficialul FCSB colaborează cu Ștefan Stan.

Nu e glumă! Vali Argăseală ar putea să se lanseze în muzică! Oficialul FCSB compune pentru Ștefan Stan!

Puțini știu că președintele celor de la FCSB are și înclinații artistice. În urmă cu trei ani a publicat un volum de poezii, intitulat „Suflete reci”, care cuprinde aproximativ 40 de poezii pe diverse teme. Acum, Valeriu Argăseală ar putea să se lanseze în muzică. Are o relație specială cu Ștefan Stan, artist care a devenit cunoscut după ce a câștigat „Vocea României”. Artistul și-a dezvăluit intențiile. Nu ar fi o surpriză să-l vedem pe Ștefan Stan cântând o piesă pe versurile președintelui de la FCSB.

Eu cu «tati Argăseală» mă știu foarte bine. Nu știu dacă am voie să spun, sper să nu te superi, tăticule, dacă mă asculți. El compune poezii, dar nu poezii, chestii foarte lungi și foarte mișto, foarte tari. Stăm și le comentăm. Îmi zice «hai, mă, fă și tu o piesă cu ce-ți trimit aici». Îi zic «dacă vreodată am idei legate de ceva anume, din ce-mi trimiți aici, cu mare drag o voi face».

Probabil că o să-i fac o piesă lui nea Vali. E foarte dificil să scrii versuri la o piesă, trebuie să aibă o melodicitate. Ar trebui să-i dau o idee de piesă, iar pe ideea aceea să creeze dânsul”, a declarat Ștefan Stan, conform AS.

Stefan Stan a castigat Vocea Romaniei
Stefan Stan a castigat Vocea Romaniei

Ștefan Stan, câștigătorul primului sezon Vocea României

În 2011, Ștefan Stan se înscria la preselecțiile primului sezon „Vocea României”, unde l-a avut ca mentor pe Smiley. Pe parcursul competiției interpretul s-a făcut remarcat prin intermediul glasului său „baritonal, aspru și ușor gutural”, iar la data de 26 decembrie a fost desemnat marele câștigător al emisiunii. În urma victoriei Stan a primit suma de 100.000 de euro și un contract de management cu Universal Music Romania.

Înainte de a ajunge la «Vocea României» am cântat prin diverse cafenele, restaurante sau la petreceri private. Prima oară am început să cânt când am ajuns în SUA. Ştiam doar trei-patru melodii, dar cineva m-a ajutat să cânt la o cafenea. Învăţam câte o piesă nouă în fiecare săptămână şi aşa am ajuns la un repertoriu de câteva zeci de piese”, a povestit Ştefan Stan pentru Ring.

Ștefan Stan, primul deţinător al titlului Vocea României, nu a studiat niciodată muzica, fiind nevoit să muncească de la 16 ani pe şantier.