Nu e Messi, este Cristiano Ronaldo! PSG vrea cu disperare un superstar, în această vară. Totul depinde de Mbappe

Bordei Radu / 10.04.2021, 14:06
Nu e Messi, este Cristiano Ronaldo! PSG vrea cu disperare un superstar, în această vară. Totul depinde de Mbappe

Nu e Messi, este Cristiano Ronaldo! Conducerea celor de la PSG încearcă cu disperare să îl convingă pe Kylian Mbappe să rămână la Paris. Dacă totuși atacantul francez va alege să plece în altă parte, mai precis la Real Madrid, atunci șeicii care dețin PSG vor să dea o lovitură.

Nu este un secret că PSG a visat la aducerea lui Messi, ca să facă pereche cu Neymar. Cum acest scenariu este tot mai puțin probabil, parizienii sunt conștienți că au nevoie de o lovitură mare, mai ales de imagine. Mai ales dacă Mbappe nu va mai fi la echipă.

Nu e Messi, este Cristiano Ronaldo! PSG vrea cu disperare un superstar, în această vară

Dacă Messi se va decide, așa cum se pare, că va rămâne la Barcelona, atunci PSG se gândește la Cristiano Ronaldo. Mai ales dacă Mbappe nu va mai fi la Paris. Cristiano poate fi răspunsul perfect al celor de la PSG. În ciuda vârstei sale, portughezul rămâne unul din cei mai buni marcatori din fotbal. În plus ambiția lui, de a mai câștiga Liga Campionilor și Balonul de Aur, pare greu de realizat cu Juventus. Torinezii au dezamăgit în ultimele sezoane de Liga Campionilor.

Kylian Mbappe

Cristiano rămâne într-o formă deosebită, în 125 de meciuri a marcat 97 de goluri. Ronaldo ar garanta multe goluri și la PSG, mai ales că ar face o pereche de vis cu Neymar.

Ronaldo poate pleca de la Juventus în această vară

Rezultatul cu Napoli a mai liniștit lucrurile la Torino, dar Juventus încă nu are garantată prezența în sezonul viitor de Liga Campionilor. De aceea, torinezii ar putea să fie forțați să facă economie cu salariul atacantului. Șefii tornezilor au asigurat că Ronaldo nu va pleca, dar portughezul ar putea căuta o altă provocare.

Iar lipsa fotbalului de Liga Campionilor mai mult ca sigur nu va fi tolerată de portughez. Din punct de vedere financiar, PSG ar putea susține toate pretențiile lui Cristiano Ronaldo

PSG trage de Mbappe să rămână

Mauricio Pochettino speră, totuși, ca șefii grupării să îl convingă pe francez să rămână. Mbappe poate fi simbolul echipei, mai ales că are toată cariera în față. Antrenorul a recunoscut că echipa lucrează la o nouă înțelegere, „pe termen lung”.

Meciul cu Bayern a arătat de ce Mbappoe este important pentru echipă. Un eventual succes în Liga Campionilor l-ar putea convinge pe atacant să semneze o nouă înțelegere cu gruparea din capitala Franței.