Nu este Sampdoria sau Nantes. Destinație surpriză pentru Alex Cicâldău

Radu Bordei 27.08.2022, 16:21
Nu este Sampdoria sau Nantes. Destinație surpriză pentru Alex Cicâldău

Alex Cicâldău a plecat, într-un final de la Galatasaray. Mijlocașul român a avut oferte toată vara și s-a vorbit de echipe importante interesate de el. Până la urmă turcii au decis să îl împrumute, pentru un sezon, în Emiratele Arabe Unite.

Alex Cicâldău a ajuns în Emirate. Suma câștigată de Galatasaray pentru doar un an

Ittihad Kalba este formația care a câștigat cursa pentru Alex Cicâldău. Ca să îi convingă pe turci să îl împrumute, arabii au plătit 900.000 de euro. Turcii s-au ținut de cuvânt și au scăpat în această vară de amândoi jucători români. Aceștia nu au dat randamentul pe care îl așteptau șefii Cim Bom și oficialii de pe Bosfor nu au ezitat. Moruțan a ajuns la Pisa, în Serie B, dar Cicâldău nu a fost la fel de norocos. Asta deși de el s-au interesat echipe din Italia, Franța sau chiar Turcia.

Oferta arabilor a fost, însă, imposiibl de refuzat și jucătorul deja a zburat la Dubai. Urmează să fie prezentat de noua echipă și, dacă toate lucrurile merg bine, va juca în următoarea etapă. Într-un sezon la Cim Bom Bom, fostul jucător al Craiovei a reuşit 5 goluri şi 4 pase de gol în 44 de partide.

Cicâldău nu a vrut să plece de la Galatasaray. Mijlocașul a vorbit și despre forma sa slabă

Alexandru Cicâldău a explicat recent că își dorește să rămână la Galatasaray. Mijloașul român a subliniat că este fericit la Istanbul dar nu a evitat să vorbească despre forma sa slabă din ultima perioadă.

Nu a trecut nici măcar un an de când sunt aici. Sunt fericit, iubesc echipa. Numai la asta mă gândesc, vreau să continui aici.

Nu caut scuze pentru prestațiile mele. Nici infectarea cu COVID nu o văd ca pe o scuză. Am început bine sezonul, apoi a urmat o descreștere. Pot juca pe orice post la mijloc, dar mă simt cel mai bine în poziția numărului 8″, a declarat Alexandru Cicâldău pentru sporx.com

Din păcate pentru el, antrenorul Okan Buruk nu a fost la fel de convins. Tehnicianul vrea să schimbe din temelii linia mediană a echipei din Istanbul în această vară. Dar are șansa să impresioneze, acum, în Emirate.

Okan Buruk vrea să înnoiască toată linia de mijloc. Alexandrul Cicâldău, care a fost cumpărat cu mari așteptări în sezonul trecut, nu este luat în calcul pentru primul “11”. Okan Buruk și directorul sportiv de la Galatasaray, Cenk Ergun, au anumite ținte pentru a-l înlocui pe Alexandru Cicâldău.

Urmăriți Playsport.ro și pe