Mulți dintre telespectatorii emisiunii ”Chefi la Cuțite” s-au arătat surprinși, dar și dezamăgiți, atunci când Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu au decis să părăsească show-ul culinar de la Antena 1. În ceea ce-l privește pe Cătălin Scărlătescu, se pare că chefului nu îi e dor deloc de emisiunea la care a fost jurat.
De-a lungul anilor, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu s-au bucurat de o popularitate aparte, mai ales prin prisma emisiunii de la Antena 1. Cu siguranță, plecarea lor de la ”Chefi la Cuțite” i-a șocat pe mulți dintre fanii emisiunii, dacă nu chiar pe toți.
Chiar dacă nu mai apare la Antena 1, Cătălin Scărlătescu nu stă departe de fanii lui. De curând, celebrul bucătar a împărtășit primele imagini din noul său proiect. În caz că nu ați aflat deja, noul proiect al îndrăgitului chef este o carte de bucate digitală. Aceasta se numește ”Grătar de Călător, iar de curând, Scărlătescu a dezvăluit și câteva imagini din ea.
”Gata să-ncepem săptămâna cu un BOOM? E oficial – am primele imagini delicioase din carte! Mă simt ca un copil într-o cofetărie. Un sincer mulțumesc celor 2400 de aventurieri ce au intrat pe lista de așteptare!”, a scris Chef Cătălin Scărlătescu, în cadrul unei postări pe pagina lui de Facebook.
Zilele trecute, Cătălin Scărlătescu anunța pe rețelele sociale că a început filmările pentru ”Grătar de Călător”, noul său proiect. În cartea digitală de bucate, fostul jurat de la ”Chefi la Cuțite” oferă mai multe rețete speciale, inspirate din locurile pe care bucătarul le-a vizitat de-a lungul anilor.
”Ieri am avut bucuria de a filma ”Grătar de Călător”, prima noastră carte de bucate. Pe asta nu se pune praful pentru că e online și e plina de rețete speciale, filmate, și inspirate din călătoriile mele. Alături l-am avut pe prietenul meu Gache, care face niște băuturi asortate, de te dai cu capul de masă . Va fi ediție limitată, așa că, dacă vrei să prinzi un loc, înscrie-te acum pe lista de așteptare”, anunța Cătălin Scărlătescu, pe Facebook.
Cătălin Scărlătescu are o vastă experiență în arta culinară. Se pare că acum cheful își dorește să o împartă și cu alte persoane. În caz că nu știați, pasiunea lui pentru gastronomie a început pe când avea 16 ani. La vremea respectivă lucra la un hotel de pe litoral pe post de curier, însă și-a dat seama că își dorește să ajungă un bucătar cunoscut.