Nu îi este teamă de Manchester City. Simone Inzaghi se gândește la câștigarea Champions League

Ioan Valentin Oprea 09.06.2023, 22:09
Nu îi este teamă de Manchester City. Simone Inzaghi se gândește la câștigarea Champions League

Simone Inzaghi a prins curaj înainte de marea finală a Ligii Campionilor, cu Manchester City. Chiar dacă recunoaşte că echipa lui Pep Guardiola se află într-o formă de zile mari, antrenorul principal al lui Inter are încredere că elevii săi pot lupta de la egal cu englezii. City-Inter va fi live, pe Playsport.ro, sâmbătă, de la ora 22:00.

Inzaghi laudă buna organizare de pe teren a „cetăţenilor” şi îşi avertizează jucătorii că trebuie să dea dovadă de multă maturitate şi inteligenţă pentru a ridica trofeul deasupra capului. În semifinale, nerazzurii nu au stat la discuţii cu marii rivali de la AC Milan şi s-au impus cu scorul general de 3-0.

Este un sentiment minunat, nu vrem să ne oprim, vrem să jucăm această finală în cel mai bun mod posibil. Am avut o călătorie fantastică și suntem aici să ne jucăm cărțile. Va fi nevoie de multă inimă și multă minte pentru a rămâne mereu în joc. City este cea mai puternică echipă din lume”, a prefaţat Inzaghi, jocul de pe „Ataturk Stadium”, din Istanbul.

Calhanoglu joacă la el acasă

Mijlocaşul turc al lui Inter, Hakan Calhanoglu, ştie, la rândul său, că italienii vor fi nevoiţi să sufere mult pentru a câştiga duelul cu City. Calhanoglu e convins că nerazzurii sunt pregătiţi din punct de vedere mental pentru a face faţă luptei de la Istanbul.

Ne-am îmbunătățit în multe lucruri, chiar și mental. Am jucat multe finale. Mâine va fi un meci complex, dar vom da tot ce putem. Suntem deja pregătiți psihic, chiar și să suferim în câteva minute. Ne punem inima la luptă. Sunt foarte încrezător”, a transmis, cu multă siguranţă în glas, Calhanoglu, la conferinţa de presă premergătoare ultimului act al Champions League.

Darmian crede în şansele lui Inter

Matteo Darmian are, de asemenea, numai cuvinte de laudă la adresa lui City. Experimentatul fundaş în vârstă de 33 de ani crede că britanicii pleacă cu prima şansă, însă Interul are forţa necesară să răstoarne calculele hârtiei.

Ştim că va fi un meci greu împotriva echipei care probabil este cea mai puternică din lume în acest moment. Dar și noi am trecut un drum important pentru a ajunge aici. Suntem conștienți de calitățile noastre pe care va trebui să le punem pe teren pentru a încerca să punem City în dificultate”, a încheiat, pe un ton optimist, Darmian.

Urmăriți Playsport.ro și pe