„Nu m-am înșelat”. Așa și-a început Leo Messi destăinuirea din France Football

Gabriel-Alexandru Ioniță / 07.10.2021, 19:22
„Nu m-am înșelat”. Așa și-a început Leo Messi destăinuirea din France Football

Leo Messi a fost în vara acestui an în centrul unei adevărate „telenovele”, care a avut în prim-plan plecarea sa de la Barcelona. Starul argentinian a fost nevoit să plece de pe Camp Nou, deși se înțelesese cu conducerea clubului catalan în privința unui nou contract.

Problemele financiare ale clubului blaugrana au făcut ca noua înțelegere a lui Messi să nu poată fi înregistrată la Liga Spaniolă de Fotbal. Astfel că argentinianul a rămas liber de contract și a semnat ulterior cu Paris Saint-Germain.

Leo Messi a explicat pentru France Football toate dedesubturile plecării sale de la Barcelona

Au existat foarte multe discuții în spațiul public internațional referitoare la acest subiect. Mulți fani și analiști l-au criticat pe Leo Messi pentru „lipsă de loialitate” față de clubul care l-a crescut.

Se pare însă că aceste acuzații sunt total nefondate, întrucât, din cauza situației financiare de la FC Barcelona, noua înțelegere a argentinianului nu s-ar fi putut înregistra nici dacă acesta ar fi acceptat să joace pe gratis pe Camp Nou.

Mai mult, la conferința de presă de despărțire, Messi a lăsat chiar de înțeles că președintele Joan Laporta ar fi putut rezolva această situație dacă s-ar fi ocupat de ea din timp. Ceea ce nu a făcut.

„Nu m-am înșelat” este titlul sugestiv al materialului

Acum, fanii starului argentinian vor putea afla toate detaliile plecării sale de la Barcelona. Asta pentru că celebra publicație France Football, cea care acordă Balonul de Aur, a anunțat că va da publicității în scurt timp un interviu cu Leo Messi.

Interviu în care acesta va vorbi deschis și sincer despre plecarea sa de la Barcelona. Publicația franceză a dezvăluit și titlul acestui material, „Nu m-am înșelat”. Titlu care dezvăluie în mare parte părerea pe care o are Messi despre plecarea sa de pe Camp Nou.

Anunțul făcut de France Football
Anunțul făcut de France Football

Transferul lui Lionel Messi la Paris Saint-Germain l-a entuziasmat până și pe Kylian Mbappe. Starul francez a explicat recent ce înseamnă pentru el să fie coechipier cu unul dintre cei mai mari fotbaliști din toate timpurile.

Nu mi-am imaginat niciodată că va veni aici! Este unul dintre jucătorii rari pe care i-am pus la categoria: ‘imposibil să joc alături de el’. Pentru mine, el nu ar fi plecat niciodată de la Barcelona. Savurez orice moment alături de el. Nu poți uita că rămâne totuși un privilegiu. E o persoană care iubește fotbalul, chiar dacă e ușor timid. Dar nu e timid pe teren.

Când îl ai pe Messi în echipă, știi că trebuie ca el să facă mai puțin astfel încât să aibă combustibil în rezervor pentru a avea mintea limpede să marcheze. Dacă asta înseamnă să te retragi, atunci asta faci. Nu e o problemă, e o ierarhie stabilită. Sunt fericit să alerg când Messi merge pe teren, nu e o problemă. Fii serios, e Messi!”, a spus Mbappe recent pentru L’Equipe.

Cutremur la PSG! Messi se pregătește pentru următorul transfer. Cu cine a discutat zilele trecute