Nu mai este doar o glumă. Liverpool și PSG pregătesc schimbul deceniului în fotbalul mondial

Gabriel-Alexandru Ioniță 12.10.2022, 17:41
Nu mai este doar o glumă. Liverpool și PSG pregătesc schimbul deceniului în fotbalul mondial

Liverpool și PSG ar putea pune în scenă una dintre cele mai spectaculoase afaceri din istoria fotbalului. Potrivit ultimelor informații, furnizate de un jurnalist egiptean, cele două cluburi ar putea face un schimb de vedete în viitorul apropiat.

Liverpool și PSG pregătesc marea afacere a ultimilor ani

Ismael Mahmoud susține că Liverpool l-ar putea lua pe Kylian Mbappe la schimb cu Mohamed Salah. Afacerea ar urma să se perfecteze în iarnă sau la finalul sezonului. Acest scenariu este luat în calcul în contextul în care au apărut informații conform cărora Mbappe este extrem de furios pe conducerea lui PSG, motiv pentru care vrea să plece cât mai repede cu putință de pe Parc des Princes.

Imediat după răspândirea acestei informații în presa internațională, a revenit în actualitate posibilitatea unui eventual transfer al lui Mbappe la Real Madrid. Doar că oficialii clubului parizian nici nu vor să audă de această posibilitate. Ei sunt încă foarte supărați pe omologii lor de la Real pentru modul în care au insistat pentru transferul starului francez în ultimul an și jumătate.

Astfel, în cazul în care Mbappe nu va mai putea fi făcut să se răzgândească, se pare că singura variantă plauzibilă în acest moment ar fi cea a unui transfer al său la Liverpool. Și totul s-ar lega perfect, pentru că parizienii îl vor de mai mult timp pe Mohamed Salah, starul echipei antrenate de Jurgen Klopp. Ambii jucători și-au prelungit de curând contractele cu echipele lor. Ambii până în iunie 2025.

E adevărat. PSG vrea să-l vândă pe Mbappe la Liverpool și să-l ia la schimb pe Mo Salah. PSG îl vrea de mult timp pe Salah și este principala țintă pentru înlocuirea lui Mbappe, după despărțire”, a informat jurnalistul egiptean Ismael Mahmoud.

„Cormoranii” au un atu nesperat în acest context

Despre un eventual transfer al lui Kylian Mbappe la Liverpool s-a mai vorbit în trecut, dar totul a fost luat mai mult în glumă de către fanii fotbalului. Acum însă, pare că acest scenariu a devenit destul de plauzibil. Starul lui PSG a vorbit la un moment dat despre acest subiect și a dezvăluit că Liverpool este echipa favorită a mamei sale, aspect ce ar putea conta destul de mult în noul context.

„Am vorbit puțin, nu foarte mult. Am vorbit cu Liverpool pentru că este clubul preferat al mamei mele, iubește Liverpool… Nu știu de ce, trebuie să o întrebați”, a spus Mbappe în luna mai, citat de The Telegraph.

Urmăriți Playsport.ro și pe