Nu mai vrea să audă de Guardiola și face presiuni ca să ajungă la Barcelona. Fotbalistul lui Manchester City care este aproape de un transfer colosal

Radu Bordei 06.03.2023, 19:05
Nu mai vrea să audă de Guardiola și face presiuni ca să ajungă la Barcelona. Fotbalistul lui Manchester City care este aproape de un transfer colosal

Un fotbalist de la Manchester City nu mai este mulțumit de statutul pe care îl ocupă în echipa lui Pep Guardiola. De aceea, în această vară acesta dorește să forțeze un transfer la un alt club uriaș din Europa.

S-a săturat de Manchester City și vrea la Barcelona. Nu se știe dacă echipa catalană își va permite transferul

În urmă cu câteva sezoane, Aymeric Laporte era unul din cei mai buni jucători din trupa lui Guardiola. Fundașul era considerat drept pilonul defensivei cetățenilor. Cu toate acestea, după o accidentare gravă, internaționalul spaniol și-a pierdut postul de titular. Iar în această vară echipa engleză se gândește să aducă în lot pe cel mai promițător fundaș din lume, croatul Josko Gvardiol. Cum Laporte a fost titular în doar 10 partide în acest sezon, este clar că ar avea și mai puține șanse să joace. De aceea, fotbalistul de 28 de ani ar dori să plece, mai ales că Xavi este un admirator al lui.

Antrenorul Barcelonei l-a pus pe listă, dar catalanii au probleme financiare și nu se știe dacă vor putea să facă transferuri la vară. Iar jucătorul are contract până în 2025 cu campioana Angliei. De altfel, Barcelona îl urmărește și pe Bernardo Silva. Playmaker-ul portughez este urmărit de mai mulți ani de catalani și și-a manifestat și el dorința de a încerca o nouă aventură. Așa că se anunță o vară agitată în curtea lui City.

Erling Haaland, probleme mari la Manchester City

Erling Haaland a fost transferat vara trecută de Manchester City de la Borussia Dortmund și deja a înscris 31 de goluri pentru ”cetățeni” în toate competițiile. Starul lui Manchester City a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lumii și le-a dat peste nas contestatarilor care trăiau cu impresia că adaptarea sa la fotbalul britanic va fi una dificilă.

În ciuda prestațiilor bune, Haaland a fost criticat de alți sportivi. Jamie Carragher este de părere că nu vom putea vedea cea mai bună versiune a lui Erling Haaland la Manchester City.

Fostul fundaș al lui Liverpool susține că stilul de joc practicat de echipele lui Pep Guardiola limitează calitățile atacantului în vârstă de 22 de ani. În opinia sa, norvegianul va părăsi curând gruparea din Anglia.

Voi fi sincer. Când a venit la Manchester City, am crezut că asta se va întâmpla, nu se potrivea. Cred că e din cauza modului în care Pep Guardiola joacă fotbal. Thierry Henry a vorbit și el despre asta., a declarat Jamie Carragher, conform presei străine.

Urmăriți Playsport.ro și pe