Nu rata o nouă ediție „Dinamo 7/9. Eduard Galan, noul președinte DDB, în emisiunea moderată de Cătălin Mureșanu

Mihai Rosoiu 24.11.2022, 19:06

Dinamoviștii așteaptă, cu sufletul la gură, ziua de vineri, atunci când judecătorul sindic poate aproba „Planul modificat” de reorganizare judiciară, prin care Asociația Peluza Cătălin Hîldan devene acționar majoritar al SC Dinamo 1948 SA.

Până atunci, JOI, cu începere de la ora 19 și până la 21, pe pagina de Facebook PlaySport.ro, pe canalul YouTube- PlaySport.ro și pe site-ul PlaySport.ro, unde puteți urmări emisiunea Dinamo 7/9, facem previziunile cu Eduard Galan, președintele ales al programului Doar Dinamo București.

Edi Galan, președintele DDB, răspunde întrebărilor dinamoviștilor

Care sunt planurile fanilor – acționari după ziua de vineri, ce urmează să se întâmple cu cei care cotizează în cadrul DDB, pot deveni fanii acționari în cadrul Asociației Peluza Cătălin Hîldan și care sunt reușitele noului șef de la DDB la începutul mandatului în fruntea DDB?
Povestea fanului dinamovist care a impresionat întreaga țară, într-un video- reportaj de excepție

Dinamo 7/9 vă propune un video reportaj emoționant cu fanul dinamovist care a oferit României o adevărată lecție de viață. O poveste născută în peluză și pe stadioane.

În partea a doua a ediției din această seară, împreună cu voi și cu jurnalistul Silvian Bădulescu, comentăm evenimentele petrecute peste săptămână la adresa șoseaua Ștefan cel Mare numărul 7-9, tragem cu ochiul spre meciul capital dintre Dinamo și Wisla Plock și trasăm toate rezultate și performanțele sportivilor dinamoviști în rubrica „radar dinamovist”.

Urmăriți Playsport.ro și pe