Nu se mai ascunde Nadia Comăneci în spatele măștii. Marea noastră campioană a recunoscut că a renunțat să mai poarte mască în aer liber

Simion Andrei / 18.10.2021, 09:28

În ciuda pandemiei de Covid-19 care încă este prezentă pe întreaga planetă, Nadia Comăneci spune că nu se mai ascunde în spatele măștii de protecție. Asta deoarece în Statele Unite ale Americii, unde marea noastră campioană locuiește, viața cetățenilor și-a reluat cursul de dinainte de pandemie.

Nadia Comăneci nu se mai ascunde în spatele măștii de protecție: „Umblăm ca și înainte de izbucnirea pandemiei”

Pandemia de Covid-19 este ținută sub control în Statele Unite ale Americii în prezent, iar Nadia Comăneci spune că nu se mai ascunde în spatele măștii de protecție. Ea beneficiază de acest privilegiu datorită faptului că s-a vaccinat, lucru pe care l-a făcut și întreaga ei familie.
Nadia locuiește în Oklahoma, SUA, unde spune că masca mai este recomandată în aer liber doar pentru cei nevaccinați:

Cu toții avem vaccinul făcut (n.r. – din familia ei). Aici nu se mai poartă masca. Ea este recomandată doar celor nevaccinati. Pe stradă umblăm ca și înainte de izbucnirea pandemiei. Masca o mai purtăm doar în avion sau în aeroport. Viața de zi cu zi a revenit aproape de normal”, a spus Nadia Comăneci.

Sportul o ajută în continuare pe Nadia Comăneci să își mențină o viață sănătoasă și echilibrată

Nadia Comăneci scria istorie la Jocurile Olimpice de la Montreal la doar 14 ani, fiind prima gimnastă din lume care primea nota 10:00 pentru un exercițiu perfect la paralele. Nota nici nu exista în tabela de marcaj, care a afișat 1.00 în loc de 10.00.
La mai bine 45 de ani de la acel moment istoric, Nadia Comăneci continuă să păstreze o relație extrem de strânsă cu sportul. Ea spune că nu lipsește nicio zi din sala de fitnes, iar asta o ajută să își păstreze corpul tonifiat.
Mai mult, marea noastră campioană spune că a apelat de mai mulți ani la multivitamine, care o ajută să aibă grijă de propria sănătate:

Nu am renunțat niciodată la sport, la ideea de mișcare. Zilnic petrec câte 45 de minute în sala de fitness. Fac bicicletă și nu numai. Nu kilogramele contează. Important e să avem tot timpul un corp tonifiat.
De foarte mulți ani iau multivitamine, iar când am început să le iau nici nu ne gândeam vreodată că ar putea veni o astfel de pandemie. Este important să ai grijă, pas cu pas, de sănătatea ta”, a mai spus Nadia Comăneci, potrivit Prosport.

Fotografia cu Nadia Comăneci care poate valora o avere. Colecționarii vor să pună mâna pe ea.