Nu se uită la bani! Transferul nebun pe care-l pregătește Real Madrid

Iosif Pintilie 29.11.2023, 22:04
Nu se uită la bani! Transferul nebun pe care-l pregătește Real Madrid

Real Madrid este gata să facă un transfer de senzație. Liderul din La Liga, cu 35 de puncte adunate din 42 posibile, este gata să plătească o sumă bună pentru a transfera un star din Serie A.

Jurnalistul italian Giacomo Iacobelli a anunțat numele fotbalistului pentru care Real Madrid vrea să investească 85 de milioane de euro.

Real Madrid visează la un star de la Napoli

Jurnalistul italian Giacomo Iacobellis a anunțat că fotbalistul Khvicha Kvaratskhelia este principala țintă a celor de la Real Madrid, pentru viitor.

Starul de la Napoli este văzut drept un important înlocuitor pentru Vinicius Junior, în cazul în care fotbalistul brazilian va pleca. Pentru georgian, Real Madrid este gata să plăteastă 85 de milioane de euro.

De asemenea, de la Napoli ar putea pleca și Osimhen. Acesta este dorit de Chelsea și ar putea ajunge la un acord cu formația londoneză în această iarnă.

„E imposibil ca Kvara să plece în ianuarie, în timp ce Osimhen pare foarte aproape de Chelsea. Dacă atacantul nu își prelungește contractul, ar putea fi vândut în Premier League.

Kvara poate fi o țintă pentru Real Madrid în viitor, nu acum, pentru că Vini (n.r. Vinicius Junior) e pe poziție acolo”, au fost cuvintele jurnalistului italian Giacomo Iacobellis, potrivit Fichajes.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe